Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error loading delete form. (Error code 500) Please try again. Help.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error loading delete form. (Error code 500) Please try again. Help.

    Everything is fine when typing in the title of the thread but then when I type in the body I get this error just after a split second. I'm
    still able to get it to load though and make a posts but very inconveniently. The error message is in the picture below. Please help.

    Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2012-09-22 at 12.32.46 PM.png
Views:	1
Size:	113.1 KB
ID:	3724737

  • #2
    You need to look at your error log for your webserver to see what the 500 error is. Post that information here.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      It doesn't seem to be in any of these. THe

      The error log is attached.
      error_log.txt

      Comment


      • #4
        This can return a 500 error:
        [error] [client 173.30.17.210] PHP Fatal error: Class 'vB' not found in /var/www/vhosts/smuttytalk.com/forum/includes/vb5/template.php on line 86

        Make sure your core path is correct in your /config.php file.

        You can use the file linked in the thread below to determine the correct value:
        https://www.vbulletin.com/forum/show...ore_path-value
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Wayne Luke View Post
          This can return a 500 error:
          [error] [client 173.30.17.210] PHP Fatal error: Class 'vB' not found in /var/www/vhosts/smuttytalk.com/forum/includes/vb5/template.php on line 86

          Make sure your core path is correct in your /config.php file.

          You can use the file linked in the thread below to determine the correct value:
          https://www.vbulletin.com/forum/show...ore_path-value

          That worked Wayne, thanks!

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X