Announcement

Collapse
No announcement yet.

Please help me Admincp and edit site

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Please help me Admincp and edit site

    i have 2 problems .
    my site is www.tuavox.com

    1) i can login but when i try to go to the ADMIN link on the footbar (down the site) i go to http://www.tuavox.com/admincp/ . So to enter in admincp i must manually digit http://www.tuavox.com/admincp/index.php and so i can enter in admin control pannel . How can i click the link admin and go to normal link http://www.tuavox.com/admincp/index.php ?

    2) then when i try to click edit site on on , appears to me a windows error : Error activating SiteBuilder. (Error code 404)

    Please try again.


    Then i saw in log error server this :

    [Thu Sep 20 09:52:36.169398 2012] [cgi:error] [pid 17103:tid 139900223690496] [client 93.50.91.198:54169] script not found or unable to stat: /web/htdocs/www.tuavox.com/home/cgi-bin, referer: http://webx330.aruba.it/CP/index.php...a33866d94e5678


    - - - Updated - - -

    anyone?

    - - - Updated - - -

    anyone can help me?

  • #2
    You need to wait at least 24 hours before bumping your post.

    Make sure all your vBulletin 4 files are delete. There should not be an index.php file in your AdminCP folder.

    Make sure you have mod_rewrite available and upload the included .htaccess file.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      all vb4 files were deleted .... but i had a index.php in mine admincp folder.... now the problem 1 is solve. THX very much

      problem 2) is very difficoult to solve. In my main root directory www.tuavox.com where i installed vb5 i have the file .htaccess so configured:

      <IfModule mod_rewrite.c>
      RewriteEngine On
      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
      RewriteRule ^(.*)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]

      #needed because admincp is an actual directory.
      RewriteRule ^(admincp/)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
      </IfModule>

      but i dont know nothing about mod_rewrite ... what i must do?

      - - - Updated - - -

      i have a bad hosting called aruba who cannot change config php and other data. so i think that it is the problem . Someone can help to search a good hosting low cost?
      Last edited by onfranco; Thu 20th Sep '12, 6:47am.

      Comment


      • #4
        You don't have to do anything in htaccess file, As I see your forum is running and working fine now : http://www.tuavox.com/
        And as I see you've created a new thread which is mean that mod_rewrite is enabled in your server : http://www.tuavox.com/forum/main-forum/12-prova
        Marco Mamdouh Fahem.
        OUZMind Lead Developers
        vBFoster Lead Developers

        Comment


        • #5
          Thank you but i dont' know why i have again Error activating SiteBuilder. (Error code 404) when i try to use edit site on .

          - - - Updated - - -

          Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	81.7 KB
ID:	3690378

          - - - Updated - - -

          Resume:

          Server Type Linux
          Web Server Apache v2.4.3 (cgi-fcgi)
          PHP 5.3.16
          PHP Max Post Size 30.00 MB
          PHP Maximum Upload Size 25.00 MB
          PHP Memory Limit 64.00 MB
          MySQL Version 5.5.24-55-log
          MySQL Packet Size 64.00 MB
          mod_rewrite enabled
          why i continue to have this problem on site builder : Error activating SiteBuilder. (Error code 404)

          Comment


          • #6
            When I load your site, I see these in Firebug's Error Console:


            "NetworkError: 404 Not Found - http://www.tuavox.com/index.php/ajax/api/options/fetchValues"
            Go to AdminCP > Maintenance > Diagnostics and do a Suspect File Version check - are there any errors there?
            Vote for:

            - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
            -
            *PM - Add ability to reply to originator only*
            - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
            - Highlight the correct navigation tab when you are on a custom page
            - "Quick Route" Interface...
            - Allow to use custom icons for individual forums

            Comment


            • #7
              yes some File does not contain expected contents. I've answered in member area ticket

              Comment


              • #8
                who can help me?

                Comment


                • #9
                  If, the message in diagnostics was "File does not contain expected contents." just copy the files hte mentions again..... There was an error when you're uploading that files.

                  After that run upgrade again.

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X