Announcement

Collapse
No announcement yet.

forum page editor error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sutto
    replied
    There wasn't anything additional there.

    I have since done a fresh install, and I no longer have the issue.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    There should be more than one javascript loaded.

    Leave a comment:


  • sutto
    replied
    I don't see a NET panel on chrome(F12). Network? yes, it displays;

    1 requests ❘ 619B transferred
    saveForums/index.php/ajax/api/widget POST 200OK application/json jquery.min.js:4Script 619B75B 1.10s1.09s
    [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.746094)]1.09s[/COLOR]
    [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.746094)]11ms[/COLOR]

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Do you have the server response header for that action? Should be available in the NET panel and would be the last response in the list.

    Leave a comment:


  • sutto
    started a topic forum page editor error

    forum page editor error

    Hi Team,

    When trying to save additional categories or even forums, it returns the following error:


    Error: unexpected_error

    Chrome console below (shows what displays as you click 'Save Page'.

    Code:
    vBulletin.loadingIndicator.show Counter: 2 Source: ajaxStart
    global.js:1
    vBulletin.loadingIndicator.hide Counter: 0 Source: Unspecified global.js:1
    vBulletin.loadingIndicator.hide Counter: 0 Source: ajaxStop global.js:1
    
    

Related Topics

Collapse

Working...
X