Announcement

Collapse
No announcement yet.

image preview in latest article not showing .

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • schneberger
    replied
    Ok.

    Is this something are going to be implemented in the future ? Really liked that feature

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    You need to attach at least one article using the insert image icon on the advanced editor toolbar. It will not use linked images for the preview.

    Leave a comment:


  • schneberger
    replied
    anyone knows anything on this ?

    Leave a comment:


  • schneberger
    started a topic image preview in latest article not showing .

    image preview in latest article not showing .

    hi

    in the articles section of the CMS: , when you create an article with linked images in the article using the adavanced editor . (no uploaded images) there is no image showing for the article in the latest article stream. you have to upload an image to get a little thumbnail showing.

    this is quite irritating since we are writing features on motorcyclebuilds. and thoose features are written with images in the text. to get a nice article. it is pretty annoying to have to upload an image aswell to get an image to show in the stream .

    in the vm4 cms , when you wrote an article. and added pictures in a text. the first image in the text was taken and shown in the stream with a little snippet of text . and then a read more. is this feature completely removed in the vb5 CMS ? or how do i do to achive that. ?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X