Announcement

Collapse
No announcement yet.

Issues uploading images

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Issues uploading images

    When i try to embed an image by clicking on the image icon to the right of the "unlink" icon in advanced editor i get:
    Click image for larger version

Name:	fine.png
Views:	97
Size:	92.1 KB
ID:	4099746
    Click image for larger version

Name:	notfine.png
Views:	114
Size:	99.4 KB
ID:	4099747
    Basically when i hit set to send nothing happens takes me to the above screen, im running 5.1.2.
    Attached Files
    BlackBerry Empire #1 BlackBerry news site and BlackBerry forum.

  • #2
    I see the same thing in my forum. It is almost as if it is returning a link to the header of the page itself. Note that I tried enabling safe mode upload enable and that seems to have changed or somewhat fix the issue but then it just gives me a broken link to the image.

    Comment


    • #3
      Originally posted by tschmidt View Post
      I see the same thing in my forum. It is almost as if it is returning a link to the header of the page itself. Note that I tried enabling safe mode upload enable and that seems to have changed or somewhat fix the issue but then it just gives me a broken link to the image.
      Huge issues with uploading/embedding images just in general on vb5.
      BlackBerry Empire #1 BlackBerry news site and BlackBerry forum.

      Comment


      • #4
        It seems to be loading an error page in that 'Send it to the Server' iframe. Inspect that page in the debugger tool and check if there is any error message on that page. You may need to turn debug mode to true to see the actual error message.
        Last edited by Glenn Vergara; Fri 18 Jul '14, 2:06pm.

        GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

        Comment


        • #5
          Originally posted by Glenn Vergara View Post
          It seems to be loading an error page in that 'Send it to the Server' iframe. Inspect that page in the debugger tool and check if there is any error message on that page. You may need to turn debug mode to true to see the actual error message.
          No sure if i am checking correctly.

          I got this using debug tools:
          Code:
           [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=blue]Consider using 'dppx' units instead of 'dpi', as in CSS 'dpi' means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does not correspond to the actual 'dpi' of a screen. In media query expression: (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2), (min-resolution: 192dpi) [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]vBulletin.scrollToAnchor() hash: #post44943, found: 1 [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/footer-rollup-512.js"]footer-rollup-512.js:96[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]vBulletin.contentEntryBox.init start [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:31[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]vBulletin.contentEntryBox.init finish [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:31[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Ckeditor: Plugin Loaded: [URL]http://blackberryempire.com/forum/js/ckeplugins/autogrow/plugin.js[/URL] [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:2181[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Ckeditor: initEditor(vb-cke-instance-1) [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/footer-rollup-512.js"]footer-rollup-512.js:96[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Ckeditor: Initializing editor: vb-cke-instance-1 [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:2181[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Edit mode: initializeEditor [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/footer-rollup-512.js"]footer-rollup-512.js:96[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Fileupload: vBulletin.upload.initializePhotoUpload [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/file-upload-rollup-512.js"]file-upload-rollup-512.js:45[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Fileupload: vBulletin.upload.initializePhotoUpload finished [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/file-upload-rollup-512.js"]file-upload-rollup-512.js:45[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Attr.specified is deprecated. Its value is always true.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Securitytoken updated [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/footer-rollup-512.js"]footer-rollup-512.js:96[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0103-cool.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0181-fubar.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0153-brokenheart.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0156-rain.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0111-blush.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0104-surprised.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]View count incremented for topic 44939! [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/conversation-rollup-512.js"]conversation-rollup-512.js:59[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]vBulletin.loadingIndicator.hide Counter: 0 Source: ajaxStop [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/footer-rollup-512.js"]footer-rollup-512.js:96[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]vBulletin.loadingIndicator.show ajax indicator suppressed [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/footer-rollup-512.js"]footer-rollup-512.js:96[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Cron run successfully. [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/footer-rollup-512.js"]footer-rollup-512.js:96[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]vBulletin.loadingIndicator.hide ajax indicator suppressed [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/footer-rollup-512.js"]footer-rollup-512.js:96[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Uncaught TypeError: Cannot read property 'getAttribute' of null [URL="http://x.dpstatic.com/social.js?u=http%3A%2F%2Fblackberryempire.com%2Fforum%2Fwindows-phone%2F44939-bbm-beta-for-windows-phone-8%23post44943&r=BBerryEmpire"]x.dpstatic.com/social.js?u=http%3A%2F%2Fblackberryempire.com%2Fforum%2Fwindows-phone%2F44939-bbm-beta-for-windows-phone-8%23post44943&r=BBerryEmpire:1[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Ckeditor: Initializing placeholder text [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:2181[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Ckeditor: Placeholder text: attachBodyEventHandlers [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:2181[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Ckeditor: Added h3 to ckeditor magicline triggers. [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:2181[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Ckeditor: Editor initialized: vb-cke-instance-1 [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:2181[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Ckeditor: Added editorId "vb-cke-instance-1" to form [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:2181[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Ckeditor: Init: verifyEditorCss: checkCss called 6 times [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/ckeditor-rollup-512.js"]ckeditor-rollup-512.js:2181[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0111-blush.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0181-fubar.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0104-surprised.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0103-cool.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0156-rain.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) [URL]http://blackberryempire.com/forum/core/images/smilies/emoticon-0153-brokenheart.gif[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=red !important]Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) [URL]http://blackberryempire.com/forum/uploader/CKEditorInsertImage?CKEditor=vb-cke-instance-1&CKEditorFuncNum=0&langCode=en[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Consolas][SIZE=12px][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px][COLOR=blue]Consider using 'dppx' units instead of 'dpi', as in CSS 'dpi' means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does not correspond to the actual 'dpi' of a screen. In media query expression: (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2), (min-resolution: 192dpi) [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Fileupload: vBulletin.upload.initializePhotoUpload [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/file-upload-rollup-512.js"]file-upload-rollup-512.js:45[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Fileupload: vBulletin.upload.initializePhotoUpload finished [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/file-upload-rollup-512.js"]file-upload-rollup-512.js:45[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
            [COLOR=#222222][FONT=Consolas][SIZE=12px]Securitytoken updated [URL="http://cdnf.blackberryempire.com/js/footer-rollup-512.js"]footer-rollup-512.js:96[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR]
          BlackBerry Empire #1 BlackBerry news site and BlackBerry forum.

          Comment


          • #6
            Should be in Elements tab not Console. Right-click on that top nav bar UI showing in the 'Send it to the Server' section and choose Inspect element, scroll down the HTML source until you see <div id="content"> element, expand the elements until you see the main content. There might be an error message there.

            Or I can do it for you if you give me temporary access to your site.

            GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

            Comment


            • #7
              Originally posted by Glenn Vergara View Post
              Should be in Elements tab not Console. Right-click on that top nav bar UI showing in the 'Send it to the Server' section and choose Inspect element, scroll down the HTML source until you see <div id="content"> element, expand the elements until you see the main content. There might be an error message there.

              Or I can do it for you if you give me temporary access to your site.
              Thanks Glenn. I just sent you a PM with credentials.
              BlackBerry Empire #1 BlackBerry news site and BlackBerry forum.

              Comment


              • #8
                Please, enable debug mode on your site. Follow these instructions.

                1. Open your /config.php file and find the following line:
                Code:
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px]$config['debug'] = false;[/SIZE][/FONT][/COLOR]
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px][/SIZE][/FONT][/COLOR]


                2. Change this line to:
                Code:
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px]$config['debug'] = true;[/SIZE][/FONT][/COLOR]
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px][/SIZE][/FONT][/COLOR]


                3. Save the file and upload it to your server.

                4. Open the /core/includes/config.php file and find the following line:
                Code:
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px]// $config['Misc']['debug'] = true;[/SIZE][/FONT][/COLOR]
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px][/SIZE][/FONT][/COLOR]


                5. Change it to:
                Code:
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px]$config['Misc']['debug'] = true;[/SIZE][/FONT][/COLOR]
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px][/SIZE][/FONT][/COLOR]


                6. Save and upload the file to your server.

                Try to upload an image in debug mode.
                Translations provided by Google.

                Wayne Luke
                The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                vBulletin 5 API

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Wayne Luke View Post
                  Please, enable debug mode on your site. Follow these instructions.

                  1. Open your /config.php file and find the following line:
                  Code:
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px]$config['debug'] = false;[/SIZE][/FONT][/COLOR]
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px][/SIZE][/FONT][/COLOR]


                  2. Change this line to:
                  Code:
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px]$config['debug'] = true;[/SIZE][/FONT][/COLOR]
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px][/SIZE][/FONT][/COLOR]


                  3. Save the file and upload it to your server.

                  4. Open the /core/includes/config.php file and find the following line:
                  Code:
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px]// $config['Misc']['debug'] = true;[/SIZE][/FONT][/COLOR]
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px][/SIZE][/FONT][/COLOR]


                  5. Change it to:
                  Code:
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px]$config['Misc']['debug'] = true;[/SIZE][/FONT][/COLOR]
                  [COLOR=#000000][FONT=Helvetica][SIZE=14px][/SIZE][/FONT][/COLOR]


                  6. Save and upload the file to your server.

                  Try to upload an image in debug mode.
                  I tried that... same result.

                  Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	63
Size:	72.3 KB
ID:	4100082
                  BlackBerry Empire #1 BlackBerry news site and BlackBerry forum.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Glenn Vergara View Post
                    Should be in Elements tab not Console. Right-click on that top nav bar UI showing in the 'Send it to the Server' section and choose Inspect element, scroll down the HTML source until you see <div id="content"> element, expand the elements until you see the main content. There might be an error message there.

                    Or I can do it for you if you give me temporary access to your site.
                    with debug mode enabled.
                    Click image for larger version

Name:	debug.png
Views:	90
Size:	130.1 KB
ID:	4100086
                    Attached Files
                    BlackBerry Empire #1 BlackBerry news site and BlackBerry forum.

                    Comment


                    • #11
                      Here's the error:

                      Code:
                      Debug: Error 
                      file_put_contents(): Filename cannot be empty 
                      occurred in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/library/content/attach.php on line 382
                      Trace[LIST][*]Function handleError in file line[*]Function file_put_contents in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/library/content/attach.php line 382[*]Function uploadAttachment in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/api/content/attach.php line 283[*]Function uploadAttachment in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/api/content/attach.php line 252[*]Function upload in file line[*]Function call_user_func_array in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/api/wrapper.php line 122[*]Function __call in file line[*]Function upload in file line[*]Function call_user_func_array in file /home/bbempire/public_html/forum/includes/api/interface/collapsed.php line 87[*]Function callApi in file /home/bbempire/public_html/forum/includes/vb5/frontend/controller/uploader.php line 739[*]Function handle_file_upload in file /home/bbempire/public_html/forum/includes/vb5/frontend/controller/uploader.php line 842[*]Function post in file /home/bbempire/public_html/forum/includes/vb5/frontend/controller/uploader.php line 246[*]Function actionCKEditorInsertImage in file line[*]Function call_user_func_array in file /home/bbempire/public_html/forum/index.php line 72[/LIST]

                      GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Glenn Vergara View Post
                        Here's the error:

                        Code:
                        Debug: Error
                        file_put_contents(): Filename cannot be empty
                        occurred in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/library/content/attach.php on line 382
                        Trace[LIST][*]Function handleError in file line[*]Function file_put_contents in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/library/content/attach.php line 382[*]Function uploadAttachment in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/api/content/attach.php line 283[*]Function uploadAttachment in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/api/content/attach.php line 252[*]Function upload in file line[*]Function call_user_func_array in file /home/bbempire/public_html/forum/core/vb/api/wrapper.php line 122[*]Function __call in file line[*]Function upload in file line[*]Function call_user_func_array in file /home/bbempire/public_html/forum/includes/api/interface/collapsed.php line 87[*]Function callApi in file /home/bbempire/public_html/forum/includes/vb5/frontend/controller/uploader.php line 739[*]Function handle_file_upload in file /home/bbempire/public_html/forum/includes/vb5/frontend/controller/uploader.php line 842[*]Function post in file /home/bbempire/public_html/forum/includes/vb5/frontend/controller/uploader.php line 246[*]Function actionCKEditorInsertImage in file line[*]Function call_user_func_array in file /home/bbempire/public_html/forum/index.php line 72[/LIST]
                        How can I resolve?
                        BlackBerry Empire #1 BlackBerry news site and BlackBerry forum.

                        Comment


                        • #13
                          Try enabling Safe Mode Upload in AdminCP > Settings > Options > Server Settings and Optimization Options

                          GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Glenn Vergara View Post
                            Try enabling Safe Mode Upload in AdminCP > Settings > Options > Server Settings and Optimization Options
                            It worked! Should I keep it that way or make other changes to PHP?
                            BlackBerry Empire #1 BlackBerry news site and BlackBerry forum.

                            Comment


                            • #15
                              Possible solution without enabling safe upload mode. Check if upload_tmp_dir is set in php.ini and make sure the directory is writable (chmod 777)

                              GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

                              Comment

                              Related Topics

                              Collapse

                              Working...
                              X