Announcement

Collapse
No announcement yet.

Special caracters doesn't work

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Special caracters doesn't work

    Hello,

    I have a problem with the way special caracters are displayed on the forum menu with the french version of vbulletin :
    Click image for larger version

Name:	Image.png
Views:	5
Size:	16.5 KB
ID:	4099344

    The username is supposed to be Lovigild and not this.

    Everywhere else it is displayed correctly.

    Thanks for your help.

  • #2
    Are you using UTF-8 as the character encoding for your language?
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      Yes.

      Comment


      • #4
        So, any idea ?

        Comment


        • #5
          Tell vBulletin to talk to MySQL as UTF-8. You would do this in the core/includes/config.php file by uncommenting this line:

          // $config['Mysqli']['charset'] = 'utf8';

          Remove the slashes at the beginning to uncomment it.
          Translations provided by Google.

          Wayne Luke
          The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
          vBulletin 5 API - Full / Mobile
          Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

          Comment


          • #6
            This corrected the problem but created another :
            Click image for larger version

Name:	plop.png
Views:	5
Size:	217.9 KB
ID:	4099943

            Edit : I am using the officiel translation from english to french.

            Comment


            • #7
              So, any idea ?

              Comment


              • #8
                Can I have a link to your site?

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                Working...
                X