Announcement

Collapse
No announcement yet.

Themes in 5.1.2 not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MM Debbie
    replied
    Hi Mark,

    They responded very fast. I was very pleased.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Glad you got it sorted, thanks for posting the solution, this helps others with the same issue.

    Leave a comment:


  • MM Debbie
    replied
    I created a ticket and here is what vBulletin support said.

    You had AdminCP > Settings > Options > Style Options > Allow Users to Change Styles set to No, so the only style they could view was the one you had set for the default (your style). I changed that setting to Yes and I can switch to see the new themes now.

    Leave a comment:


  • webmastersun
    replied
    Have you tried on other browsers?

    Leave a comment:


  • MM Debbie
    started a topic Themes in 5.1.2 not working

    Themes in 5.1.2 not working

    I upgraded from 5.0.4 to 5.1.2. After the upgrade, I noticed the new Themes feature doesn't work. When you choose any theme in the style chooser on the site, it still displays the default style. I have customized the colors on my site by changing stylevars and adding some css to css_additional.css template.
    When I go to Sitebuilder > Style > Themes, the theme thumbnails and preview are not showing up. See attached screenshot below.
    I tried rebuilding the styles (AdminCP > Maintenance > General Update Tools > Rebuild Styles) but still selecting any theme doesn't change the style.

    Is there anything I'm missing?

    My forum
    http://www.minutesmatterstudio.com/forum/
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X