Announcement

Collapse
No announcement yet.

Message Centre LHS Widget doesn't display for some users

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Message Centre LHS Widget doesn't display for some users

    Some users have reported not being able to see the message centre widgets so they can't actually do much with PMs.

    Attached Files
    Last edited by geeklingo; Mon 28th Apr '14, 10:39pm.

  • #2
    Do you have permissions or other functionality turned off for them?
    Enable debug mode on your site. Follow these instructions.

    1. Open your /config.php file and find the following line:
    Code:
      $config['debug'] = false;


    2. Change this line to:
    Code:
      $config['debug'] = true;


    3. Save the file and upload it to your server.

    4. Open the /core/includes/config.php file and find the following line:
    Code:
      // $config['Misc']['debug'] = true;


    5. Change it to:
    Code:
      $config['Misc']['debug'] = true;


    6. Save and upload the file to your server.

    Reload the page you had the error on.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      What version of vB5 are you using? What do you have set for AdminCP > Settings > Options > Image Settings > Image Processing Library?

      Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
      vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
      Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
      If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

      W3Schools <- awesome site for html/css help

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X