Announcement

Collapse
No announcement yet.

Posts showing as unapproved from approved users

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Zachery
    Former vBulletin Support

  • Zachery
    replied

    Originally posted by dachtera View Post
    Zachery, - Any update on where I should be looking for this spam settings? I don't think we are looking at the same config options. - Thank you.
    Do you have spam scanning turned on at all? Either API being used? What is the threshold set to? If its 0, its scan always.

    Leave a comment:


  • stcorp
    replied
    Originally posted by dachtera View Post
    Hi, I will check this. As a side note, it appears email notifications are working in 5.1.0 now? I just got a reply to this thread!
    Email notifications only work if you started a thread. Email notifications of threads/users you are subscribed to still aren't working in any subversion of 5.

    Leave a comment:

  • dachtera
    New Member

  • dachtera
    replied
    Zachery, - Any update on where I should be looking for this spam settings? I don't think we are looking at the same config options. - Thank you.

    Leave a comment:

  • dachtera
    New Member

  • dachtera
    replied
    I think we are looking at two different things. I am looking at the 'Spam Settings' from the left menu under 'Settings' I do not see any scanning threshold. What is your navigation path to get to the 'threshold' settings you refer to.

    Leave a comment:

  • Zachery
    Former vBulletin Support

  • Zachery
    replied
    What is the post scanning threshold?

    Leave a comment:

  • dachtera
    New Member

  • dachtera
    replied
    Hello Zachery,

    I have the Akismet service enable, but all other items under the Spam option is disabled.

    Leave a comment:

  • dachtera
    New Member

  • dachtera
    replied
    Hi, I will check this. As a side note, it appears email notifications are working in 5.1.0 now? I just got a reply to this thread!

    Leave a comment:

  • Zachery
    Former vBulletin Support

  • Zachery
    replied
    I'd suggest upgrading to 5.1.0 now, though, do you have the Spam Management scanner turned on?

    Leave a comment:

  • dachtera
    New Member

  • dachtera
    started a topic Posts showing as unapproved from approved users

    Posts showing as unapproved from approved users

    Hello, We have 5.0.5 at the present moment and this is one of the many significant issues that are not working after our upgrade from v3.x. We have many of our forums that require a 'lifetime membership' user group in order to create posts without prior moderator approval. Many of these users (after the upgrade) have been having their posts show as unapproved, and are not visible until one of the mods approves the posts. This is not happening to all relevant users, it's hit and miss in both forums and users.

    I have run thru the permissions for each of the parent threads to ensure that the permissions are set correctly, yet we are still getting this issue popping up.

    What other information is needed? We are looking at 5.1.0 update to fill the gap on hopefully some big fixes until 5.1.1 is released (with working email notifications again, )

Related Topics

Collapse

Working...
X