Announcement

Collapse
No announcement yet.

Install error from makeconfig.php

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Install error from makeconfig.php

    ~Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Filename cannot be empty in /homepages/...forum/core/install/makeconfig.php on line 252

    New install, get this error after inputting database info

    Thanks,
    Chris

  • #2
    I would suggest manually filling out the files if at all possible.

    Comment


    • #3
      Files don't have the array variables to fill in?

      Comment


      • #4
        Starting to think vb4 was the way to go lol

        Comment


        • #5
          There are instructions on how to install your forum here in the manual - https://www.vbulletin.com/docs/html/...rsion=50005500 It will tell you how to manually fill out the config.php file.

          Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
          vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
          Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
          If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

          W3Schools <- awesome site for html/css help

          Comment


          • #6
            should adminp obly have 2 folders in it? somthing seems so off with this install....

            Comment


            • #7
              OK, so it works if I go to core/admincp but the instructions say not to got there.. this has to the be most confusing installtion I have ever done, worse than domino on a sun spark even.,..

              Comment


              • #8
                Yes, did you upload the htaccess?

                Editing the config.php file(s) is the same as it was in 4. 4 doesn't have the built in way to fill them out for you, that is the only real difference in the installation.

                Comment


                • #9
                  forum/admincp is a 404 page, forum/core/admincp works with css and all but its not supposed to? Then base page has no css racerc.org/forum/


                  Comment


                  • #10
                    ty for the hint,. I had to add Rewritebase /forum/

                    looks like that resolved 99% of my near head exploding issues

                    Comment


                    • #11
                      Last dumb question them im done for a while, is the color selector for new template no longer available?

                      Comment


                      • #12
                        found it in site builder, all done here!

                        Comment

                        Related Topics

                        Collapse

                        Working...
                        X