Announcement

Collapse
No announcement yet.

AdminCP is giving me a "Not Found" page

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AdminCP is giving me a "Not Found" page

    Hello,

    I have properly went through the installation process.

    The admincp panel does this: http://goo.gl/bRuPZG

    The forum isn't reading the stylesheet and looks like this: http://goo.gl/aiwfXv

    Could someone please advise what the issue is? It'd be greatly appreciated.

    Jason

  • #2
    Most likely cause is that you're missing the required .htaccess included in the upload folder with vBulletin.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      htaccess got uploaded when I uploaded all vbulletin files

      Comment


      • #4
        Is mod_rewrite enabled on the server? And if so, make sure AllowOverride is not set to None in your httpd.conf file or it won't read your .htaccess file.

        Also, since your files are in the /forum directory, you will need to change this line in your .htaccess file:

        #RewriteBase /

        to this line:

        RewriteBase /forum/

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          I appreciate the reply.

          mod_rewrite is enabled on the server (it's rackspace)

          AllowOverride is NOT set to None

          I changed the RewriteBase to reflect /forum/

          Still, it's saying page not found.

          Any other suggestions, I'm officially baffled.

          Comment


          • #6
            Does url/forum/core/AdminCP work?

            Comment


            • #7
              No, says "not found" too

              Comment


              • #8
                You'll notice the forum works, but it doesn't read the stylesheet. http://goo.gl/aiwfXv

                Comment


                • #9
                  this problem still exists. I followed the installation guide step-by-step and this isn't my first vbulletin installation. Some support would be great. Thank you!

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X