Announcement

Collapse
No announcement yet.

image attachment not displayed

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • image attachment not displayed

    Hi,

    I have a problem after upgrade 4.2.1 to 5.0.5 with attachment i don't know where i update attachment or another option for fix this issue..

    All post i have link and when i click image is displayed on a new tab but in 4.2.1 image is displayed directly.

    In mantenance i don't have Update attachment i don't know why..

    How i can fix it please?

  • #2
    All images or only specific ones? In vBulletin 5.X currently there is a bug where the image attachment extensions are case sensitive. This means many images taken on mobile devices don't appear properly as they use upper case extensions. This is resolved in 5.1.0. If you're more specific about the problem, we can help more.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      Hi Wayne,

      i think problem is parsing,

      all images, when i upload a image after i click on insert

      HTML Code:
      [ATTACH=CONFIG]n1761[/ATTACH]
      on post result is a Link : filedata/fetch?filedataid=5011

      and text is :
      Attachment

      my problem is similar with this post http://www.vbulletin.com/forum/forum...-after-upgrade

      attachment is saved on database...

      How i can fix attachment?

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X