Announcement

Collapse
No announcement yet.

buttons not click

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • buttons not click

    hello there,

    I upgraded forum to 5.0.5, the following buttons do not work.

    - New Topic
    - Site Builder on/off slider button
    - Subscribe

    How can I solve the problem?

  • #2
    Which version did you upgrade from?

    What do you mean by "do not work"? Can you click them, but nothing happens? Or does something happen, but not what you expect?

    Comment


    • #3
      sorry. english is a little bad.

      forum 5.0.4 pl 1 to 5.0.5

      new Topic buttons, site builder on/off slider button, subscribe buttons not click and page not open.

      To see the user information

      www.akdenizmotosiklet.org
      username: demo
      password: 123456

      Comment


      • #4
        why buttons doesnt working...

        Comment


        • #5
          Originally posted by aristor View Post
          hello there,

          I upgraded forum to 5.0.5, the following buttons do not work.

          - New Topic
          - Site Builder on/off slider button
          - Subscribe

          How can I solve the problem?
          New Topic and Subscibe works fine for me after upgrading to 5.0.5 ..

          But Site Builder on/off slider button is not working for me ..

          Comment


          • #6
            interesting. i created new pages in site builder on/off slider button is working :S

            Comment


            • Merenguista
              Merenguista commented
              Editing a comment
              all boutons in the site builder works for you when you are in home page ? Not for me ..

          • #7
            Check the Javascript console (F12 > Console) for any error.

            GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

            Comment


            • #8
              I can see errors in the console but i fix errors. i opened the ticket. what do you think you are?

              Comment


              • #9

                Comment


                • #10
                  when I enabled the announcement and then disabled it again. resolved

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X