Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edit post - Tags

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Edit post - Tags

    I tried to edit one of my users post today to add a tag to it. It will not save. I can add a tag when I create a post, just not edit a user's post to add one.

    Any ideas?
    Last edited by dustoff99; Sat 21 Sep '13, 3:53am. Reason: Tried to add a tag after I posted

  • #2
    Hmm... I was able to edit your post and add several tags.

    It my be a bug fixed in 5.0.5.

    Are you using 5.0.4 on your current forum?

    Comment


    • #3
      Originally posted by Joe D. View Post
      Hmm... I was able to edit your post and add several tags.

      It my be a bug fixed in 5.0.5.

      Are you using 5.0.4 on your current forum?
      I am using 5.0.4.

      Comment


      • #4
        Are you making sure to hit "enter" when adding a tag? (A little blue circle with an x will then show up next to the tag.) I just tried this on my 5.0.4 test site and it worked fine (as long as I hit Enter after adding each tag, that is).

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          /facepalm My apologies, works here and on my site, I was hitting save thinking that would add it. Thanks Lynne.

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X