Announcement

Collapse
No announcement yet.

Logo

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Logo

    How do I get rid of the logo from site builder? It didn't work for me when I tried to add a custom one via site builder, decided to just ftp it where it needs to go.
    Last edited by dustoff99; Mon 16th Sep '13, 12:55pm.

  • #2
    Why didn't it work via Site Builder?

    The default logo is located in "images/misc".

    Comment


    • #3
      I get the broken image icon when I did it there for my test user. I know where the default logo goes, was trying out the site builder on my new site.

      Comment


      • #4
        Did the logo have the maximum allowed sizes? Did the upload process finish correctly and without errors? Did you save the edited header? Did you clear your system cache and your browser cache?

        Comment


        • #5
          Originally posted by TLMD View Post
          Did the logo have the maximum allowed sizes? Did the upload process finish correctly and without errors? Did you save the edited header? Did you clear your system cache and your browser cache?
          - Max (from the guide) said around 320 pixels - I used the same size as the original (171x42)

          - I did get the upload it without errors - looks good while I am in as admin, but when I go in as a non registered person from IE and Chrome, I get the broken image icon.

          - Didn't clear system or browser cache (was a fresh install) so I didn't think to do that. Just a quick refresher, how do I do that?

          - My site: http://www.section8gaming.com/vb5/upload/

          Comment


          • #6
            As soon as I log in with my user account, logo shows up. Odd...

            Comment


            • #7
              Create a logo with a transparent background and save it like logo.png and replace the existing.
              Cu Respect / Best Regards / Mit freundlichen Grüßen

              roStyles Design LLC
              CEO & Founder (Design and Support)
              Romanian Translator
              Teascu Dorin
              [email protected]
              https://www.rostyles.com

              Comment


              • #8
                I used the default one and edited it, so it has a transparent background and I gave it the same name. Works great while I am logged in, just when I try to look at it as a visitor I can't see it. Only did that when I tried to edit it in Site Builder.

                Comment


                • #9
                  Turned site on and the logo appears for unregistered users - odd.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by dustoff99 View Post
                    - Max (from the guide) said around 320 pixels - I used the same size as the original (171x42)

                    - I did get the upload it without errors - looks good while I am in as admin, but when I go in as a non registered person from IE and Chrome, I get the broken image icon.

                    - Didn't clear system or browser cache (was a fresh install) so I didn't think to do that. Just a quick refresher, how do I do that?

                    - My site: http://www.section8gaming.com/vb5/upload/
                    Ok, cleared my System Cache

                    Comment


                    • #11
                      I see it works now!

                      Comment

                      Related Topics

                      Collapse

                      • wickedfate
                        Changing logo doesn't work
                        by wickedfate
                        When I try to change the logo using the site builder, I select the new logo, and it saves, but when I refresh the page, it goes back to the vbulletin logo.
                        Wed 10th Sep '14, 1:50pm
                      • mrscot
                        Removing Site Logo?
                        by mrscot
                        I added a site logo to the header through the site builder Header button. Now I would like to remove the logo but there doesn't seem to be an option for that. Is there something I'm missing?
                        Fri 5th Jan '18, 2:08pm
                      • wedgar
                        Editing Site Logo
                        by wedgar
                        Tried to upload a new logo to my 5.0.3 vBulletin site The logo is less than 320 pixels wide. Each time I'm getting an error in uploading the new logo. I've tried using .jpg; .gif; and .png formats....
                        Thu 4th Jul '13, 8:10pm
                      • z-at-ox
                        Can't change logo after update
                        by z-at-ox
                        After I updated and my logo got corrupt, when i try to change the logo with the site builder I get this error.

                        Error uploading the logo.
                        Please try again.
                        Thu 26th Sep '13, 10:37am
                      • sudbury8
                        Logo
                        by sudbury8
                        My site went down last week ,the server crashed .Thank god I had a back .the problem now is that I cant upload my logo after the back up were installed ??.The logo was there before the site went down....
                        Tue 2nd Jul '13, 9:05am
                      Working...
                      X