Announcement

Collapse
No announcement yet.

/admincp/index.php is a plank page

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • /admincp/index.php is a plank page

    /admincp/index.php is a plank page, how do I fix this. I was told that /admincp should be 777 and it is. I can access the admin panel following the link if I log into the mid panel or enter my password when i use the site builder etc.

  • #2
    Do no one answer posts anymore?

    Comment


    • #3
      The AdminCP should never be set to 777, infact, almost no folders on your entire site should be.

      Normal folder permissions are 755 and files 644

      What did happen, before the AdminCP went blank? was the site installed and working correctly?

      Comment


      • #4
        Originally posted by Zachery View Post
        The AdminCP should never be set to 777, infact, almost no folders on your entire site should be.

        Normal folder permissions are 755 and files 644

        What did happen, before the AdminCP went blank? was the site installed and working correctly?
        Nothing happend, it have always been this way. Could you specify each folder and what permissions they should be?
        Last edited by z-at-ox; Thu 19 Sep '13, 2:16am.

        Comment


        • #5
          So this is on a fresh install? Its just blank? You've installed the software right?

          Folders, 755
          Files, 644

          Ask your webhost if you need more specific information.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Zachery View Post
            So this is on a fresh install? Its just blank? You've installed the software right?

            Folders, 755
            Files, 644

            Ask your webhost if you need more specific information.
            No it's a couple of months old, and by software you mean what? Everything works except for the blank page.

            Comment


            • #7
              So your AdminCP has been broken for several months and you're now just saying something? It has always been blank?

              Comment


              • #8
                Originally posted by Zachery View Post
                So your AdminCP has been broken for several months and you're now just saying something? It has always been blank?
                Maybe I was a little unclear sorry, yes it have been broken but I can access it. I just have to logg in true the modcp or the sitebuilder etc, then I can access the admincp. But if I have locked my browser/been afk for a while and hove to loggin to use the sitebuilder the admincp is blank again. So basically the login to the admincp is missing.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Zachery View Post
                  So your AdminCP has been broken for several months and you're now just saying something? It has always been blank?
                  Do you know anything about the problem I have?

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X