Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edit Site Button - Can't see it on Chrome or Firefox, Works on IE

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Edit Site Button - Can't see it on Chrome or Firefox, Works on IE

    Hi,

    This is not a big issue, but I don't know why I can't see the Edit Site button on Google Chrome or Firefox. I can see it on Internet Explorer. I am on Windows 8.

    Screenshots -

    Chrome: http://i.imgur.com/88Zt0jS.png

    Firefox: http://i.imgur.com/fNzaRFI.png

    Internet Explorer: http://i.imgur.com/hYnOPEM.png

    Is it only me?

  • #2
    Yep it's only you.

    Are you on 5.0.4?
    Can you check to see if your header template needs reverting?
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Yes, I am on 5.0.4. I haven't edited any template files, because I did installation like a day ago.

      I just installed Maxthon Browser to see if is working there.

      http://i.imgur.com/VAejTW8.png

      It's working fine.

      Comment


      • #4
        Maxthon on Windows is based on IE (I think!) so that would explain that.

        Clear your browser cache(s) and restart the browser(s) to see if that fixes it.

        If that fails to sort it, I would suggest raising a support ticket so we can have a look at your setup:
        http://www.vbulletin.com/go/techsupport

        Using the "Sensitive Data" field, please provide:

        AdminCP accesss credentials
        FTP credentials.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          Just as an update out of the ticket really, for anyone who is interested....
          I have logged into the site ok with both browsers and the Edit Site button is visible. So it is something local to the machine.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment


          • #6
            Disable your ad blockers, and make sure the windows are wide enough, there is a minimum browser width to enable site builder.

            Comment


            • #7
              Strange thing,

              Same computer
              Same Chrome version
              Same network
              Same resolution
              Same extensions

              One try with Windows 7 - Edit button works
              Another try with Windows 8 - Edit button doesn't work

              Any advice?
              Last edited by unfv; Sat 12th Apr '14, 11:02pm.

              Comment


              • #8
                I use Chrome, Firefox, IE11, and Opera almost daily, and none of them have ever had these sorts of issues.

                Do you have any anti-virus, anti-malware, spybot style software to protect your computer?
                Do you have any software to block ads?
                Have you tried disabling your extensions/addons for your browser?

                Comment


                • #9
                  In the one that is not working, I have no antivirus installed, nor software to block ads and all my extensions are disabled.

                  Also is not working on Firefox, just on Internet Explorer.

                  I've tried erasing all my browsing data, re installing Chrome, cleaning all Windows temps and nothing.

                  Really strange, why is it working on Windows 7, and on the same computer with Windows 8 is not?

                  Comment


                  • #10
                    Are you behind a firewall of any sort?

                    Comment


                    • #11
                      I found the Windows 8 Firewall activated. I disabled it, reset my chrome, delete all browsing data, and still no results.

                      Comment


                      • #12
                        Opera browser just installed. Same problem as Chrome. IE is showing the edit button but with some display some problems.

                        Comment


                        • #13
                          I can see the button when I use the "Inspect element" tool from Chrome. But not on the browser. Check our screenshot:

                          Comment


                          • #14
                            An that's what we see with Internet Explorer:

                            Comment


                            • #15
                              Your screenshots do not show enough information to actually resolve anything. You've cut off all useful information including the URL in the Address Bar. For Chrome, the HTML isn't very useful. We need to see the entire loading waterfall and the responses for anything with an error. The button is displayed with Javascript, not HTML.
                              Translations provided by Google.

                              Wayne Luke
                              The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                              vBulletin 5 API - Full / Mobile
                              Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X