Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with vBulletin 5.0.3 Attachments , Upgrades

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ara4Sh
    replied
    I start a new ticket myself and i explain every thing i wish support help me

    Leave a comment:


  • Ara4Sh
    replied
    Originally posted by Lynne View Post
    You should have received an email on August 9th regarding this at the email that is on file with us for your Customer Account. That is when Zachery sent the original email.
    i dont recieve any email ..

    can you tell me you use which email ? my email account or licesne account owner ?

    thanks

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    You should have received an email on August 9th regarding this at the email that is on file with us for your Customer Account. That is when Zachery sent the original email.

    Leave a comment:


  • Ara4Sh
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    Let me get a ticket started for you, though, you'll need to make sure we have an English language available to be used on your site.




    We appreciate you helping other customers in your spare time. I think hardly ever is a bit of a misnomer.
    '
    zachery can you tell me about ticket progress please

    i dont receive any email from you or vbulletin support that give me at least a ticket number

    Leave a comment:


  • Ara4Sh
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    Let me get a ticket started for you, though, you'll need to make sure we have an English language available to be used on your site.




    We appreciate you helping other customers in your spare time. I think hardly ever is a bit of a misnomer.
    i can change language to english when you want
    thank you

    Leave a comment:


  • Ara4Sh
    replied
    Originally posted by scamtacular View Post
    Wish I could help but I have the same issue - I don't work for vBulletin, I help people in the forum because vBulletin staff hardly ever respond to questions recently!
    thank you .
    one of my reasons to choose vbulletin instead of Xenforo or IPB is they are years in development and their script used by thousand of websites . they have experience and large number of customers made them care about any issue and problem .

    this is not a big problem and i think they try to solve this issue and one of this days problem will be solved .

    im waiting for vB staffs answer and see what we can do for that

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Let me get a ticket started for you, though, you'll need to make sure we have an English language available to be used on your site.



    Originally posted by scamtacular View Post
    Wish I could help but I have the same issue - I don't work for vBulletin, I help people in the forum because vBulletin staff hardly ever respond to questions recently!
    We appreciate you helping other customers in your spare time. I think hardly ever is a bit of a misnomer.

    Leave a comment:


  • scamtacular
    replied
    Wish I could help but I have the same issue - I don't work for vBulletin, I help people in the forum because vBulletin staff hardly ever respond to questions recently!

    Leave a comment:


  • Ara4Sh
    replied
    we have a webhosting forum in our language and we are work with attachment . we dont want to use external file sharing websites
    Attachments are one of the major feature of a forum software i think this problem must solve immediately

    Leave a comment:


  • scamtacular
    replied
    Only alternative until it's fixed is to use an external file host, like 4Shared or Share.az and link to the download on the forum

    Leave a comment:


  • Ara4Sh
    replied
    Originally posted by scamtacular View Post
    Funnily enough I get that error with MP3 files etc - 5.0.4 bug maybe? I never changed the settings to do that
    im still using 5.0.3 but i cant attach any file i hope new version solve the problem but it seems problem is still exist

    Leave a comment:


  • scamtacular
    replied
    Funnily enough I get that error with MP3 files etc - 5.0.4 bug maybe? I never changed the settings to do that

    Leave a comment:


  • Ara4Sh
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    It looks like you have your attachment settings, set to thumbnail zip files, that's not possible.
    this is my zip setting

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    It looks like you have your attachment settings, set to thumbnail zip files, that's not possible.

    Leave a comment:


  • Ara4Sh
    replied
    New attachment error

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X