Announcement

Collapse
No announcement yet.

Thumbnails for link post disappear after 24 hours

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Thumbnails for link post disappear after 24 hours

    Hello,
    I have gotten my vbulletin 5 website setup pretty well but one error or bug or config problem is preventing me to move forward.

    When a user posts a link it attaches a thumbnail image, well on my site the thumbnail disappears after about 24 hours and a missing image icon appears. Clearing site cache does not help, the only way to fix it is to edit the post choose a thumbnail and click submit. I can not continue to do this as the number of link posts get bigger.

    Images upload fine, I have checked permissions, I have disabled mod_security on the site. All other attachment features work, except when I add an image for a group icon, it does the same thing.

    I was told it was this bug
    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-10648 but I am not having problems with regular attachments in a post and and when I look at filedataid my count is at 1 not 0. Looking for help on this, I really can't move forward with my site until I get this resolved.

    Thanks,
    Andy
    FIND ME ON
    AndyClift.com
    Etsy
    Facebook
    Google Plus
    Linkedin
    Twitter
    YouTube

  • #2
    They are still attachments. What is happening is their reference count isn't being updated so they are deleted by the system. Unused attachments will be deleted. The field to look at would be refcount.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API

    Comment


    • #3
      Okay makes sense, checked refcount, the count is not updating. What can I do?
      FIND ME ON
      AndyClift.com
      Etsy
      Facebook
      Google Plus
      Linkedin
      Twitter
      YouTube

      Comment


      • #4
        Manually update that to 1 and potentially have extra attachments or wait for a fix.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API

        Comment


        • #5
          Guess I am not fully understanding this. What is the refcount counting? Number of pages references the attachment? The thumbnail attachments actually have a refcount of 1 not 0 so I am not sure what the problem is.
          FIND ME ON
          AndyClift.com
          Etsy
          Facebook
          Google Plus
          Linkedin
          Twitter
          YouTube

          Comment


          • #6
            Looking into this more, it looks like right after the link is submitted it does have a refcount of 0 and after a while disappears from my website it empties from the database. So yes it does look like this bug http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-10648.
            Last edited by claystation; Sun 4 Aug '13, 11:02am.
            FIND ME ON
            AndyClift.com
            Etsy
            Facebook
            Google Plus
            Linkedin
            Twitter
            YouTube

            Comment


            • #7
              Is there any update on this? It's now two months later and this is a real pain. PLEASE HELP!
              FIND ME ON
              AndyClift.com
              Etsy
              Facebook
              Google Plus
              Linkedin
              Twitter
              YouTube

              Comment


              • #8
                Any insight would be great on this matter.
                Thanks,
                Andy
                FIND ME ON
                AndyClift.com
                Etsy
                Facebook
                Google Plus
                Linkedin
                Twitter
                YouTube

                Comment


                • #9
                  Agreed - fix for this? Thanks.

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X