Announcement

Collapse
No announcement yet.

Help site has crashed

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • robandyuk
    replied
    1and1 said the css location it was trying to use was incorrect so they put a redirect in the htaccess file and the site is now running again

    Leave a comment:


  • robandyuk
    replied
    i am on the phone to them now, sorry to sound desperate but we spent thousands of £ advertising the forum on radio today and does not look good when it does not work

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    We would need to see the error. Not sure why they wouldn't tell you what the error is. If they don't then they aren't worthy of your business.

    Leave a comment:


  • robandyuk
    replied
    not sure i can get them to tell me this as its 1&1 and they are not that helpfull. can VB% do any logging form the back end as that seems to work ok

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    You need to ask your host what error is being logged when accessing this URL:
    http://www.grimsby-town.com/css.php?...&ts=1374184356

    We need the specific error out of the hosting provider's error log.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by robandyuk View Post
    if i go to site homepage from admincp it goes to a blank white page with the url http://www.grimsby-town.com/core/ is this correct
    No this is not correct. You should not be accessing the site via the /core/ directory under any circumstance.

    if i was to install a full new site on another sql server can i import the user database with passwords form the old one
    Don't understand the question. All that needs to be done is to run the queries above on the existing site with the existing files. You should not have to change any of the files, or how you access the site. It needs to be accessible to us so we can view it though.

    Leave a comment:


  • robandyuk
    replied
    if i was to install a full new site on another sql server can i import the user database with passwords form the old one

    Leave a comment:


  • robandyuk
    replied
    if i go to site homepage from admincp it goes to a blank white page with the url http://www.grimsby-town.com/core/ is this correct

    Leave a comment:


  • robandyuk
    replied
    sorry renamed the folder to see if i got the same with a fresh upload, its back to the right folder now but still is broken as before, admincp works ok though which i find strange

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    When I visit the link, I see that none of your files are on the system and it redirects to keyword based holding page. Did you remove the files?

    Leave a comment:


  • robandyuk
    replied
    I also now get error 500 when i click the forum link

    Leave a comment:


  • robandyuk
    replied
    Hi no this did not do anything, still get no template style on home page see www.grimsby-town.com

    Leave a comment:


  • robandyuk
    replied
    Hi yes I am running 5.0.3

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    If you can, please try running the following queries on your database:

    TRUNCATE TABLE cache;
    TRUNCATE TABLE cacheevent;

    If you have a table prefix:

    TRUNCATE TABLE PREFIXcache;
    TRUNCATE TABLE PREFIXcacheevent;

    Change PREFIX to your table prefix.

    Does the issue go away?

    Are you running 5.0.3?

    Leave a comment:


  • robandyuk
    replied
    sorry forgot to say site is www.grimsby-town.com

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X