Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Empty Response" error when responding to posts

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mark.B
    replied
    Originally posted by sparkybp View Post
    Update: I've attempted to clear the system cache from admincp. same result!
    Ok, probably best to start your own thread now. This thread is almost a year old, there have been several versions of the software since then and the causes may be very different.

    Please include all information requested HERE.

    Leave a comment:


  • sparkybp
    replied
    Update: I've attempted to clear the system cache from admincp. same result!

    Leave a comment:


  • sparkybp
    replied
    when you say clear your system cache as in our personal computer cache? my max_packet_size is set at 25165824 bytes and slave_max_allowed_packet is at 1073741824 bytes

    thanks

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    For anyone getting the empty response, please try clearing your system caches. Next what is your MySQL max_packet_size?

    Leave a comment:


  • mygitar
    replied
    I have the same problem.

    Leave a comment:


  • skyknight
    replied
    i have same issue. everytime i respone a post i get pop up empty response.
    any idea how to fix it?

    Leave a comment:


  • DemOnstar
    replied
    When a user includes login for admin CP, what permissions are normally granted? Does admin create a user for this purpose? Doesn't affect me right now but it may do in the future. Thanks.

    Leave a comment:


  • Joe D.
    replied
    I would suggest you start a support ticket, include login for the Admin CP in the sensitive data box of the ticket system.

    Leave a comment:


  • SteedPub
    commented on 's reply
    I will try various browsers and our test user who is not an admin.

  • SteedPub
    replied
    A lot of today's posts are not showing up, in addition to many past posts. I get notifications people posted, and when I go look there is nothing there from them. It is intermittent.

    Leave a comment:


  • Joe D.
    replied
    You seem to have recent posts from today, does this happen all the time or just once in a while? Is there anything you can tell us about when it does happen? Is it in a certain browser? ALways in a certain forum? Anything you've noticed?

    Leave a comment:


  • SteedPub
    replied
    .www.FnSweet.com

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Please could we have link to your site?

    Leave a comment:


  • SteedPub
    started a topic "Empty Response" error when responding to posts

    "Empty Response" error when responding to posts

    Among the myriad of bugs I am having with this new vB5, is a problem where people cannot post a response to a thread. When they submit a post from the editor a pop-up says "Empty Response" and it refuses to post.

    Click image for larger version

Name:	empty.jpg
Views:	55
Size:	159.4 KB
ID:	3975201
    Last edited by SteedPub; Mon 10th Jun '13, 10:48am.

Related Topics

Collapse

Working...
X