Announcement

Collapse
No announcement yet.

Settings

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Settings

    Hello!

    After Updating from 5.0.1 to 5.0.2 on the Page of the User Settings (www.myurl.com/settings/) this message is shown:

    "Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message."

    Thank for your help!

  • #2
    Going to need a URL in the first instance - the URL in your license doesn't appear to point to a vBulletin installation (you should make sure the URL in your license is up to date and points to your forums, if it is not).
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Sorry, I forgot to update it. Now it is true.

      Comment


      • #4
        Since you don't allow registration without moderation please open a support ticket in the Member's Area and include Admin CP log in information in the "Sensitive Data" box.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Joe D. View Post
          Since you don't allow registration without moderation please open a support ticket in the Member's Area and include Admin CP log in information in the "Sensitive Data" box.
          was this figured out? i just started having this issue, not sure exactly when it happened as i have a few add ons now and i'm thinking one of those messed with it.

          any help is appreciated

          Comment


          • #6
            i just realized if i type in my "myurl.com/settings/profile" i get where i need to be, however it is set up so the user settings go to "myurl.com/settings" and it leads me to the invalid URL page

            Comment


            • #7
              Do you have third party addons installed?

              Comment


              • #8
                Originally posted by Zachery View Post
                Do you have third party addons installed?
                yes a mention system from dbtech

                is there a way to just re-route that button to settings/profile instead of just settings?

                Comment


                • #9
                  bump

                  Comment


                  • #10
                    The user mention system is tentatively planned for 5.0.6 if you are willing to wait that long. http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-1956


                    Comment


                    • #11
                      this confused me. why is it available now and says its for 5.0.2 then? uninstalled the user settings button works so obviously this is the issue. was wondering if anyone knew a way to change the button redirect

                      Comment


                      • #12
                        I have this issue as well, how is it resolved?

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by markwillows View Post
                          I have this issue as well, how is it resolved?
                          If you have 3rd party mods, disable them.

                          Comment


                          • #14
                            I have [DBTech] vBShout v6 http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=288915
                            I assume I can't use mods or shoutbox then?

                            Is this a vBulletin issue or DBTech?

                            Thanks

                            Mark

                            Comment

                            Related Topics

                            Collapse

                            Working...
                            X