Announcement

Collapse
No announcement yet.

Navigation changes to Forums all the time

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Navigation changes to Forums all the time

    I dont know why, but the forum always changes my selfadded navigation point "Home" or "Portal" to "Forums". So there are 2 "Forums"

  • #2
    You will get used to that. There is forum forum but I am not such a tech head, unfortunately I can't help you other than putting you at the top of the pile.

    Bump.....


    Comment


    • #3
      This is a known issue and relates to the position of the tab somehow. Here is a blog entry with a workaround - http://www.vbulletin.com/forum/blogs...etin-5-connect
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
      vBulletin 5 API - Full / Mobile
      Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

      Comment


      • #4
        seems like the pics are missing?

        Comment


        • #5
          Yes sadly the attachments went missing from my blogs.

          At some point I will need to remake them as I didn't keep copies, I'm sort of hoping that somehow they can be retrieved.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment


          • #6
            I have actually now retrieved the attachments with the help of Yves, so my blog tutorials now contain screenshots again.
            MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

            TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
            AdminAmmo - My Cloud Demo

            Comment


            • #7
              Has this been solved in 5.0.2? So I dont need the workaround?

              Comment


              • #8
                Wellt

                Comment


                • #9
                  Well this has not been fixed in 5.0.2. this sucks

                  Comment


                  • #10
                    It's a known issue but I couldn't tell you when it will be fixed, sorry.
                    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
                    AdminAmmo - My Cloud Demo

                    Comment


                    • #11
                      ya navbar seems bit buggy still....my links are ignoring the "open in new window" setting lately...

                      Comment


                      • #12
                        After upgrading to 5.0.3 my nav bar is all messed up. See YosemiteArea.com and you will notice that instead of HOME and LOCAL the tabs are named NAVBAR_FORUMS AND NAVBAR_TOWNS. If I try to edit the navbar in any way I get an error.

                        Comment


                        • #13
                          Still can not fix my nav bar

                          Comment

                          Related Topics

                          Collapse

                          Working...
                          X