Announcement

Collapse
No announcement yet.

Post link does'nt work with preview thumbnail !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Post link does'nt work with preview thumbnail !

    Hi

    when I try to add a youtube or dailymotion videos it works perfectly and i'm gettin my videos with previews thumbnails .. That's fine ..

    But when i try adding a link it does'nt work with preview thumbnail ..

    working appears but nothing happens :



    I shoud disable the preview thumbnail before posting my peply or topic :



    I have this issue since beta 23 and now i'm running 5.0.1 and still exist ..


  • #2
    Do other attachments and image uploads work on your forum?

    Can you see any error being generated in the php error log?

    Comment


    • Merenguista
      Merenguista commented
      Editing a comment
      The answers are below ..

  • #3
    1- Do other attachments and image uploads work on your forum?

    Yes, upload attachments and Share Photos works fine in my forum.

    I have not issue with photos but with links using Post Link.

    Especially links with previews thumbnails .. Because when i check no preview thumbnail before posting a link it work ..

    video link (youtube and dailymotion) works fine with preview thumbnail .. HTML link and others not ..


    2- Can you see any error being generated in the php error log?

    My host said that there is no error ..


    Comment


    • #4
      It appears the thumbnails for videos aren't saved at attachments but are links to the youtube provided thumbnails so I imagine that is why they work.

      Can you try with a different browser, see if anything is different?

      Comment


      • Merenguista
        Merenguista commented
        Editing a comment
        I tried with Internet Explorer Google Chrome Firefox and Safri .. Same result : working appears, but nothing happens

    • #5
      I have same problem.

      Comment


      • #6
        I would suggest entering it in the Tracker as a bug then- http://tracker.vbulletin.com/secure/...91&issuetype=1

        Please include a subjct (title), description, and under environment provide as much details on your server as you have (PHP, MySQL versions, etc)

        Comment


        • #7
          Fixed after upgrading to 5.0.2 ..

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X