Announcement

Collapse
No announcement yet.

GAH! And Now It Broke

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dan Simon
    replied
    More information (again):

    The problem occurs only for authenticated requests.

    If you view the forums as an unauthenticated user, the forum home page comes up without issue. As soon as you authenticate, the home page comes up blank (cutting out after the content posted above).

    Not sure if there's any chance of an official response tonight....but it would be VERY much appreciated.

    Leave a comment:


  • Dan Simon
    replied
    Viewing the source on the forum home shows that the output from the server is stopping after the style declaration on line 31:

    <!DOCTYPE html>
    <html id="htmlTag" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en-US" lang="en-US" dir="ltr">
    <head>
    <base href="[URL="http://www.herogames.com/forums/"]http://www.herogames.com/forums/[/URL="http://www.herogames.com/forums/"]" />
    <link rel="Shortcut Icon" href="[URL="http://www.herogames.com/forums/favicon.ico"]http://www.herogames.com/forums/favicon.ico[/URL="http://www.herogames.com/forums/favicon.ico"]" type="image/x-icon" />
    <!--[if IE]>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.herogames.com/forums/css.php?styleid=26&amp;td=ltr&amp;sheet=css_reset.css,css_unreset.css,css_utilities.css&am p;ts=1362523373 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.herogames.com/forums/css.php?styleid=26&amp;td=ltr&amp;sheet=css_imgareaselect-animated.css,css_jquery-ui-1_8_14_custom.css,css_jquery_qtip_min.css,css_jquery_selectBox.css,css_jquery_fileupload-ui.css&amp;ts=1362523373 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.herogames.com/forums/css.php?styleid=26&amp;td=ltr&amp;sheet=css_global.css,css_bootstrap.css,css_responsive.cs s&amp;ts=1362523373 " />
    <![endif]-->
    <!--[if !IE]><!-->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="[URL="http://www.herogames.com/forums/css.php?styleid=26&td=ltr&sheet=css_reset.css,css_unreset.css,css_utilities.css&ts=1362523 373"]http://www.herogames.com/forums/css.php?styleid=26&amp;td=ltr&amp;sheet=css_reset.css,css_unreset.css,css_utilities.css&am p;ts=1362523373 [/URL="http://www.herogames.com/forums/css.php?styleid=26&td=ltr&sheet=css_reset.css,css_unreset.css,css_utilities.css&ts=1362523 373"]" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="[URL="http://www.herogames.com/forums/css.php?styleid=26&td=ltr&sheet=css_imgareaselect-animated.css,css_jquery-ui-1_8_14_custom.css,css_jquery_qtip_min.css,css_jquery_selectBox.css,css_jquery_fileupload-ui.css,css_global.css,css_bootstrap.css,css_responsive.css&ts=1362523373"]http://www.herogames.com/forums/css.php?styleid=26&amp;td=ltr&amp;sheet=css_imgareaselect-animated.css,css_jquery-ui-1_8_14_custom.css,css_jquery_qtip_min.css,css_jquery_selectBox.css,css_jquery_fileupload-ui.css,css_global.css,css_bootstrap.css,css_responsive.css&amp;ts=1362523373 [/URL="http://www.herogames.com/forums/css.php?styleid=26&td=ltr&sheet=css_imgareaselect-animated.css,css_jquery-ui-1_8_14_custom.css,css_jquery_qtip_min.css,css_jquery_selectBox.css,css_jquery_fileupload-ui.css,css_global.css,css_bootstrap.css,css_responsive.css&ts=1362523373"]" />
    <!--<![endif]-->
    <script type="text/javascript" src="[URL="http://www.herogames.com/forums/js/header-rollup-500.js"]http://www.herogames.com/forums/js/header-rollup-500.js[/URL="http://www.herogames.com/forums/js/header-rollup-500.js"]"></script>

    Leave a comment:


  • Dan Simon
    replied
    Whatever was causing the out of memory errors seems to have stopped (after much frantic clearing of caches, rebuilding of forum information, rebuilding of topic information, resetting of config settings to not use APC, etc). Once the out of memory errors stopped, I was able to re-enable APC without issue, though I've currently got config.php at its default values/settings while I troubleshoot the remaining issue:

    The main forum home page (http://www.domain.com/forums/) comes up blank. Empty. Nothing in it but the "textured" background used by default on the forums. If I go to http://www.domain.com/forums/forum.php the default/top level forum page comes up, but not as the home page/forum home listing.

    I'm almost out of ideas of what to adjust to try and get the forum home page functioning again. Since the page is coming up blank, my ability to edit the page as an admin is pretty much nill.

    Leave a comment:


  • Dan Simon
    replied
    Note: these errors are occurring with the forums set to NOT be active. Any request for any forum page results in the out of memory errors.

    Leave a comment:


  • Dan Simon
    started a topic GAH! And Now It Broke

    GAH! And Now It Broke

    OK...I had vB5 running pretty well. I had implemented APC on the server to help improve performance (it worked well). Everything was going swimmingly for a while...but this afternoon I started getting out of memory errors from PHP. For every single request made.

    I've restarted the server, increased the memory available to PHP (to the extent that it sends the whole server into swap), disabled APC, cleared vB's cache (admin CP), and rebuilt forum and topics via the admincp. No luck -- every single request to the forums generates that error.

    The out of memory error occurs regardless of the memory given to PHP -- I've increased it to 1GB per request in an attempt to get past the hump and still get the errors. A typical example:

    PHP Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 2048 bytes) in /var/www/vhosts/herogames.com/forums/core/vb/datastore.php on line 156


    Any help?

Related Topics

Collapse

Working...
X