Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error message after new install of vb5 5.0.0 - appears in Forum view

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pommel
    replied
    It was directly the starting page after the installation run - you know, normally it comes up with the standards: forum -> main category, blogs, etc.

    Instead of that the error message appeared.

    In the meantime I helped myself with assigning Template etc. to the starting page.

    But it is not normal, that after a brand new installation the forum comes up with an error message

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Your site is working fine for me. What page are you seeing the error message on?

    Leave a comment:


  • Pommel
    replied
    Hi Mark,

    the link is www.bullterrier-in-not.ch/vermittlung

    I realized that I have to assign a template first, to save this and after the save I was able to assign modules.

    This is quite different from my Beta experiences as in Beta times at least the starting page had an assigned template and I was able to assign modules directly after assigning a template without any need to save in between.

    Thanks,
    Sybille

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Could we please have a link to the site where this is happening?

    Leave a comment:


  • Error message after new install of vb5 5.0.0 - appears in Forum view

    "That action could not be completed. Please try again, and if this occurs again please contact the system administrator and tell them how you got this message."

    What can I do?

Related Topics

Collapse

Working...
X