Announcement

Collapse
No announcement yet.

Smilies issue since latest upgrade

Collapse
This topic has been answered.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wayne Luke
    commented on 's reply
    I never even knew you could use the arrow keys to navigate smilies in vBulletin 3. The issue is probably because the DIV doesn't have focus when you open it. You can area and probably use your arrow keys then. I haven't checked though. I suspect that over time, Emoji will replace Smilies in usage.

  • lange
    replied
    +

    The patch is working but the smilies window is fixed. I can't use the arrows to adjust the smilies window like on vB 3.8.11. I can only scroll through the smilies in this window. I's an issue for a forum with a lot of smilies/large smilies.

    This is just for the record, I can live with this for now.
    Last edited by lange; Tue 4 Jan '22, 7:43am.

    Leave a comment:


  • lange
    replied
    I have the same issue on the 5.6.5 owned version. Your patch fix the issue.

    Leave a comment:


  • EnigmaVariation
    replied
    Originally posted by Trevor Hannant View Post

    Fix has now been applied to your site.
    Thank you!

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Originally posted by EnigmaVariation View Post
    Could I please get the patch applied to my cloud site as well?
    https://www.swrp-galaxy.net/
    Fix has now been applied to your site.

    Leave a comment:


  • EnigmaVariation
    replied
    Could I please get the patch applied to my cloud site as well?
    https://www.swrp-galaxy.net/

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    AdminCP > Styles > Style Manager

    In the dropdown next to your style, select 'Edit Templates'. Next, scroll down until you see 'Content Entry Templates' and double click to expand this sub-list. You should now see that template.

    Leave a comment:


  • adamsredlines
    replied
    Can you point me in the direction of where this is? I have searched all through the Admin CP and cant find it?

    contententry_panels_smilies template

    Leave a comment:


  • Oddbod
    replied
    OK, thanks for the info & for applying the fix, as all smilies now appear to be back in play.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    commented on 's reply
    Your site would be on vBulletin Cloud since it uses the vbulletin.net domain. I have applied the fix for this and rebuilt your video BBCodes. Please let me know if the issue continues.

  • Oddbod
    replied
    I have the same problem but have no idea if our forum is cloud based or not: https://xring.vbulletin.net/
    If not, I also have no idea how to apply the fix in post #13 as I've no knowledge of programming codes & stuff.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    commented on 's reply
    Updated my post above.

  • adamsredlines
    commented on 's reply
    Can you give me a kick in the pants as to where in the AdminCP that is done? I'm still learning here...

  • adamsredlines
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post

    Please be more specific... You have blocked content from guest users.

    The smiley issue that the thread is about. If you expand the smileys, they disappear.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by adamsredlines View Post
    Can this be addressed on our website also please?

    https://www.chickluus-fabulous-redlines.com
    As you're not on vBulletin Cloud, I cannot fix the issue for you. You must fix it yourself. The resolution is in post #13 in this topic.
    https://forum.vbulletin.com/forum/vb...93#post4463093

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X