forum page editor error

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sutto
    New Member
    • Aug 2012
    • 25
    • 4.2.X

    forum page editor error

    Hi Team,

    When trying to save additional categories or even forums, it returns the following error:


    Error: unexpected_error

    Chrome console below (shows what displays as you click 'Save Page'.

    Code:
    [COLOR=#000000][FONT=Consolas]vBulletin.loadingIndicator.show Counter: 2 Source: ajaxStart[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#000000][FONT=Consolas][URL="http://dev.gtesports.com.au/js/global.js?v=500b10"]global.js:1[/URL]
    vBulletin.loadingIndicator.hide Counter: 0 Source: Unspecified [URL="http://dev.gtesports.com.au/js/global.js?v=500b10"]global.js:1[/URL]
    vBulletin.loadingIndicator.hide Counter: 0 Source: ajaxStop [URL="http://dev.gtesports.com.au/js/global.js?v=500b10"]global.js:1[/URL]
    
    [/FONT][/COLOR]

  • Wayne Luke
    vBulletin Technical Support Lead
    • Aug 2000
    • 73449
    • 6.0.X

    #2
    Do you have the server response header for that action? Should be available in the NET panel and would be the last response in the list.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API

    Comment

    • sutto
      New Member
      • Aug 2012
      • 25
      • 4.2.X

      #3
      I don't see a NET panel on chrome(F12). Network? yes, it displays;

      1 requests ❘ 619B transferred
      saveForums/index.php/ajax/api/widget POST 200OK application/json jquery.min.js:4Script 619B75B 1.10s1.09s
      [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.746094)]1.09s[/COLOR]
      [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.746094)]11ms[/COLOR]

      Comment

      • Wayne Luke
        vBulletin Technical Support Lead
        • Aug 2000
        • 73449
        • 6.0.X

        #4
        There should be more than one javascript loaded.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API

        Comment

        • sutto
          New Member
          • Aug 2012
          • 25
          • 4.2.X

          #5
          There wasn't anything additional there.

          I have since done a fresh install, and I no longer have the issue.

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          😀
          😂
          🥰
          😘
          🤢
          😎
          😞
          😡
          👍
          👎