Announcement

Collapse
No announcement yet.

Home screen not displaying info correct

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Home screen not displaying info correct

    Just updated to ver 1.2 and my home screen is displaying wrong info with wrong dates and titles are missing. If I scroll down the original older threads are displaying OK.


  • #2
    Am I the only one seeing this problem, One of my forum users says he gets the same problem on his phone so it must be the app.

    Comment


    • #3
      You're not alone! I just updated our app last night and I am experiencing the same issue.

      Comment


      • #4
        Are you guys also running 4.1.11?

        Comment


        • #5
          Originally posted by Zachery View Post
          Are you guys also running 4.1.11?
          Yes.

          Comment


          • #6
            I'm also on 4.1.11

            I have downgraded back to app ver 1.1.3 and it works fine. Ver 1.2 has the problems

            Comment


            • #7
              Originally posted by acwatts View Post
              I'm also on 4.1.11

              I have downgraded back to app ver 1.1.3 and it works fine. Ver 1.2 has the problems
              I think this is what I might have to do as well. However I really wish we could figure out what is going on.

              Comment


              • #8
                I have the same problem.


                Originally posted by Zachery View Post
                Are you guys also running 4.1.11?
                Yes !

                Comment


                • #9
                  Vote here. http://tracker.vbulletin.com/browse/VBA-297

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by acwatts View Post
                    Just did! Thank you! This is definitely a major issue that needs to be addressed pretty quick!

                    Comment


                    • #11
                      Home screen not displaying info correct

                      Happens in my app as well. Voted

                      Comment


                      • #12
                        i see the same here

                        I see the same here on vbulletin.com using the mobile app.

                        Comment


                        • #13
                          Any updates on this issue? I can't promote our app with this current problem. Thank You!

                          Comment


                          • #14
                            I reported this bug a week ago yet it's still showing as unassigned and unconfirmed. Looks like were in for a long wait again. !

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by acwatts View Post
                              I reported this bug a week ago yet it's still showing as unassigned and unconfirmed. Looks like were in for a long wait again. !
                              Great.......Just when I thought things we're starting to turn around with the Mobile Apps.

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X