Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mobile skin problem posting reply if Quick Reply options is switched off in Admin CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mobile skin problem posting reply if Quick Reply options is switched off in Admin CP

    We're using the forum mobile skin with forum version 4.1.9.

    Our members prefer the 'Advanced Reply' option so we switched the Quick Reply option (in Admin CP > Message Posting & Editing options) to No.
    But if we do that, the Post Reply button doesn't work in threads on our mobile skin.

    Is there a fix for that, or do you need to have the Quick Reply in Yes, Click Required mode for the mobile skin to work?

  • #2
    This is the code for the Post Reply button when the quick reply option is switched off


    <a href="newreply.php?p=6367631&amp;noquote=1" rel="nofollow" class="newreplylink" id="newreplylink_top" data-role="button" data-icon="plus" data-inline="true">Reply to Thread</a>

    <a href="newreply.php?p=6367631&amp;noquote=1" rel="nofollow" class="newreplylink" id="newreplylink_bottom" data-role="button" data-icon="plus" data-inline="true">Reply to Thread</a>


    The code for the button is identical the same as when the quick reply is switched on. Any ideas why the button doesn't work - essentially no action occurs when the button is clicked if quick reply is switched off.

    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X