Announcement

Collapse
No announcement yet.

White thumbnails in Photo Galleries

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • claystation
    replied
    I have this problem as well.

    Leave a comment:


  • janslu
    replied
    Great, thanks. I'm pretty sure it's the same problem with api.php encoding & as & in thumbnail urls. I hope you'll be able to fix it...

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Just found a bug for this:

    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBI-626

    Leave a comment:


  • janslu
    replied
    it's not fixed in your app

    It's not fixed in your app (v. 1.1.3). Isn't it a problem of API.php rather than the app?

    I've just tried seeing my own photos on your official forum. Here's the result.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    As per your ticket, try again with 1.1.3 when it comes out and see if this fixes this issue. It should be out shortly.

    Leave a comment:


  • janslu
    replied
    I have the same problem. I was trying to get more info and so far I found erronous requests sent to the webserver:

    Code:
    http://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?s=5ff...4b6&api=1&attachmentid=386823&thumb=1&d=1314825260
    The ampersands were converted (encoded?) into &. If I manually replace them with just ampersand & -> & :

    Code:
    http://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?s=5ff...4b6&api=1&attachmentid=386823&thumb=1&d=1314825260
    it works ok.

    It is not caused by a plugin. Tested with plugins turned off. I have filed a ticket...
    Last edited by janslu; Wed 31 Aug '11, 5:45pm. Reason: done some more testing...

    Leave a comment:


  • acwatts
    replied
    Works fine for me.

    Leave a comment:


  • mrscot
    started a topic White thumbnails in Photo Galleries

    White thumbnails in Photo Galleries

    The biggest complaint we have with our mobile apps (droid and apple) is the photos in the photo galleries don't load. We can visit the galleries but all the thumbnails are white. If we click a white thumbnail, the screen goes black (which is were I suspect the larger image should be). If the photo has a caption, the caption reads on the bottom. Both Droid and Apple users experience the same thing.

    Is this a bug? Anybody else experiencing this?

    Thanks

Related Topics

Collapse

Working...
X