Announcement

Collapse
No announcement yet.

upgraded forum from 3.8.4 to 3.8.7 p2 and mobile app stopped working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • upgraded forum from 3.8.4 to 3.8.7 p2 and mobile app stopped working

    I re-uploaded the 1.2 Mobile API files and the patch files in the "384pl1-387" folder overwriting all files on the server, but I get the same error:

    "There appears to be a connection issue between your device and YourForum. Please try again."

    There was a separate issue with the main forum earlier today where the cookie path had to be reset. Could this be the issue that the mobile app can't access the new cookie?

  • #2
    Is your API enabled in AdminCP?
    Vote for:

    - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
    -
    *PM - Add ability to reply to originator only*
    - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
    - "Quick Route" Interface...

    Comment


    • #3
      yes, none of those settings have changed.

      the cookie path was changed (then back to default), and the cookie prefix was changed. I did have to reset some users' passwords before they could log in to the main forum, maybe I'll try that for myself

      Comment


      • #4
        resetting passwords makes no difference.

        The mobile API patch is for 3.8.4 to 3.8.7, but our forum is now running on 3.8.7 patch 2. Could that be it?

        Comment


        • #5
          Fixed because I'm an idiot. I still had hooks disabled in the config.php

          Thanks to vBulletin for the outstanding support!

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X