Announcement

Collapse
No announcement yet.

Some posts not showing in forums?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Some posts not showing in forums?

    We successfully ran impex on the forum, it imported everything well. However.

    On the home page, on one forum it says we have more than 200 threads, but when we click it we only see 1. We think it may only be showing threads from the last 30 days.

    Is there any way to fix this?

    Thanks.

  • #2
    Does the dropdown at the bottom of the forum say it's displaying from the last 30 days?
    My Live vB5 Site - NZEating.com
    vBulletin Hosting | vBulletin Services - Need hosting for your vB? Need it installed? Something else? Let me take that hassle off your hands.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Ace View Post
      Does the dropdown at the bottom of the forum say it's displaying from the last 30 days?
      I just noticed that. Is there any way in the control panel to make lifetime default to all users?

      Comment


      • #4
        Yep, edit the Forum(s) in Forum Manager and change it there.

        Or, go to Maintenance - Execute SQL Query and change all forums with the relevant dropdown. You will need to have your userid in the config.php line that relates to 'Can Execute SQL Queries' though.
        My Live vB5 Site - NZEating.com
        vBulletin Hosting | vBulletin Services - Need hosting for your vB? Need it installed? Something else? Let me take that hassle off your hands.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X