Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error after installing Impex.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • john testo
    replied
    Oh, is this how it works? I didnt know that. Thank you.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    You have to have the source database on the same server as vB.

    Leave a comment:


  • john testo
    started a topic Error after installing Impex.

    Error after installing Impex.

    Hi all, after successfully installing Impex I can't make it work. I'm getting error in Vbulletin admin cp when clicking 'import'. I get this message.

    ImpEx Database error

    mysql error: Link-ID == false, connect failed

    mysql error:

    Date: Thursday 06th 2011f January 2011 10:06:30 AM
    Database: xxxx_forum
    MySQL error:

    I double checked my ImpexConfig settings... I'm posting it here without giving out private info.

    SOURCE - The source is the old forum database (where the data is coming from)
    #
    ####

    # mysql / mssql
    $impexconfig['source']['databasetype'] = 'mysql'; // mysql OR mssql
    $impexconfig['source']['server'] = 'mycpanelurl.com';
    $impexconfig['source']['user'] = 'login';
    $impexconfig['source']['password'] = 'password';
    $impexconfig['source']['database'] = 'databasename';
    $impexconfig['source']['tableprefix'] = '';


    If anyone can help or make a suggestion I would appreciate it very much.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X