Announcement

Collapse
No announcement yet.

Attachments path unknown !!! - urgent help please

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vicius_the_one
    replied
    Problem solved in the mean time. I think you're challenging me

    Leave a comment:


  • vicius_the_one
    replied
    It looks like this problem occurs olny when working on my PC. Other people don't report this problem with any browser, so i consider it solved

    By the way, how can make user fields would be displayed below avatars picture to every user. I attach to explain.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • vicius_the_one
    replied
    I'm sure of that, but not in Quick reply I s the place I want them. When I enter the Advanced Way I CAN'T SEE THEM. Only browsers where I can see them there are IE and MOZILLA. Even with IE and MOZILLA, I can't see them if i do not click that SWITCH EDITOR MODE

    I just want all my browsers to display smilies by default and without any intervention of user ! .Please help me some how.

    PS : I use chrome ann I see that this forum works fine, so i want mine working too.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Clickable Smilies are not available with Quick Reply.

    Leave a comment:


  • vicius_the_one
    replied
    I working but in a unusual way. : In internet explorer and mozilla, except google chrome or opera browsers, it appears, that little icon. Smilies appear in post editor only when I press that small icon (SWITCH EDITOR MODE). Otherwise I cannot use smilies. In chrome or opera SWITCH EDITOR MODE does not appear. What is the problem
    Attached Files
    Last edited by vicius_the_one; Mon 27 Dec '10, 1:21pm.

    Leave a comment:


  • vicius_the_one
    replied
    I banned guest on my site cause somebody just entered and wathced topics without any help.

    PS : Still not working.

    Leave a comment:


  • vicius_the_one
    replied
    After import from phpbb, i can't see any smilie in my post editor. please help.
    Site is www.passatb5.ro , user = guest, pass=guests

    PS : As you can see, all options are on for editor !
    Attached Files
    Last edited by vicius_the_one; Mon 27 Dec '10, 12:22pm.

    Leave a comment:


  • vicius_the_one
    replied
    After all I got a problem. Some threads are missing. Forum says 38 threads, but only 4 threads are found inside

    Leave a comment:


  • vicius_the_one
    replied
    LE : this helped me. Sorry for this topic. it could be erased. happy holidays

    Leave a comment:


  • vicius_the_one
    started a topic Attachments path unknown !!! - urgent help please

    Attachments path unknown !!! - urgent help please

    I don't know what path should i give to impex for my attachments.
    only path ai have is this :
    /public_html/site.ro/install/files (where files are from phpbb3)
    I also tried to move files in :
    /public_html/site.ro/install/cmsdefaultdata/attachments but i had same result.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X