Announcement

Collapse
No announcement yet.

Never really got Going...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Never really got Going...

    So, I summoned up the courage, and got this far!

    Not very, is it?

    ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL: SHOW TABLES

    mysql error: No database selected

    mysql error number: 1046

    Date: Monday 01st 2010f March 2010 02:24:53 PM
    Database: source
    MySQL error: No database selected


    So what's the problem, anyone able to tell me? I'm pretty sure I've selected the correct database, albeit it doesn't read as if I have!
    Be Gentle - cos I really am this stoopid!

  • #2
    There error tells you the problem, "no database selected"

    Comment


    • #3
      Thanks

      So how do I select the database, I've checked and re-checked I have the correct details in the impEX config file?!
      Be Gentle - cos I really am this stoopid!

      Comment


      • #4
        http://www.vbulletin.com/docs/html/impex_configfile

        Go through the manual

        Comment


        • #5
          Yeah thanks, I've read the manual a couple of times now... I don't have my sig for nothing you know
          Be Gentle - cos I really am this stoopid!

          Comment


          • #6
            From what forum are you trying to upgrade? Open up the ImpExConfig.php file and double check that you have filled in the correct info for both forums.

            P.s. Did you install the vb forum in the same dataabse as the forum that you are converting from?

            Comment


            • #7
              I did fill in the correct info. I didn't fill in the second part which I have now done, now I can't seem to get myself off the Impex Blue Help Page, whatever I do I end up back there, or at the Database Clean up and Restart Page...

              I'm really a bit lost now
              Be Gentle - cos I really am this stoopid!

              Comment


              • #8
                So I clicked on and tried to run associate users which has done me no favours and now nothing works other than I keep getting the Impex Blue Help page, anyone know how I can restart the import once again?
                Be Gentle - cos I really am this stoopid!

                Comment


                • #9
                  All I seem to be getting is constant error messages such as -

                  ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL: SELECT * FROM forums WHERE type='c' ORDER BY fid

                  mysql error: Table 'daveyoun_db2135.forums' doesn't exist

                  mysql error number: 1146

                  Date: Monday 01st 2010f March 2010 09:21:38 PM
                  Database: daveyoun_db2135
                  MySQL error: Table 'daveyoun_db2135.forums' doesn't exist


                  The database is correct, so I don't understand why I am getting these error messages!

                  Can anyone advise please, I'm losing the will here
                  Be Gentle - cos I really am this stoopid!

                  Comment


                  • #10
                    The error says it all. You are missing the forum table. Try to start the conversion from the very begin.

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X