Announcement

Collapse
No announcement yet.

Completed import modules but forum threads/posts don't appear

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Completed import modules but forum threads/posts don't appear

    I am trying to import phpbb3 to Vbulletin. Ive set up Impex and got to the page that lets you run the import modules.

    I've run each one, and according to the stats, everything has been imported, but when I go to my Vbulletin forum, the FORUM I imported is there, but despite the importer telling me that all threads/posts were imported, none are visible.

    The attached image here shows that 12 threads and 39 posts were imported. But when I visit my forum, there are 0 threads and 0 posts. Only the very first thread was imported, but not the rest of them.

    Click image for larger version

Name:	vb..jpg
Views:	1
Size:	50.0 KB
ID:	3714737

    http://vpsbeta.netfirms.com (source)
    http://eadip.net/vpsforum (target)

    The threads/posts from the source are not visible in the target despite the importer stating it was successful. I've also gone to the Forum permissions in VB and reset all the settings.

    Ive checked the database itself via phpmyadmin and all the imported threads do exist in the database so I can't understand why vbulletin has decided to show only 1 of the imported threads, the first one.
    Last edited by gteh; Thu 11th Feb '10, 9:08am.

  • #2
    you need to run the update counters (acp>maintenance>update counters) run all of them apart from the users counter (this one will re-count your users post count)

    Comment


    • #3
      thank you.. that worked.

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X