Announcement

Collapse
No announcement yet.

Failed - User Not Imported

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Failed - User Not Imported

    I am Importing from a vBulletin 3.8.2 site to a vBulletin 3.8.2 site. The source site has 52 users. 50 of them are failing to import. Any ideas on how to fix this?

  • #2
    Wait wait wait wait....

    Why are you using ImpEx for a vBulletin to vBulletin site?

    Comment


    • #3
      What else should I be using to merge two vBulletin sites?

      Ok, so now my target site statistics reflect that I have 0 members, when it initially had 289, the import site had 52.

      The imported forums are not showing up on the forums either. I can see the users in the admincp, but their profiles fields are all blank.

      Someone please help, what can I do to make this import work?
      Last edited by theparentpack; Sun 13th Dec '09, 6:04pm.

      Comment


      • #4
        Huh? You're merging or importing or what are you doing?

        Please make this a little clearer.

        Are you...

        a) Merging two existing vBulletin sites EACH WITH their own database
        b) Shifting one database to another site
        c) Something completely different?

        Comment


        • #5
          She's merging one into an existing site Andrew - there are other posts about it.

          Have you run all the 'rebuild' tasks?:

          http://www.vbulletin.com/docs/html/impex_cleanup

          Worth checking that through to see if this resolves things for you.
          Vote for:

          - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
          -
          *PM - Add ability to reply to originator only*
          - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
          - Highlight the correct navigation tab when you are on a custom page
          - "Quick Route" Interface...
          - Allow to use custom icons for individual forums

          Comment


          • #6
            I have an existing forum, and bought an existing forum. Now I am attempting to use Impex to import/merge the two forums.

            The failure happened in the initial import, but yes I did run all the rebuild tasks.

            Comment


            • #7
              I'm still not having any luck with the user import step. All 52 users failed to import.

              After it failed I opted to remove the files imported for a clean restart at importing. This is the error message I got:

              ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL: DELETE FROM datastore WHERE title='ImpExSession';

              mysql error: Table 'dbXXXXXXXX.datastore' doesn't exist

              mysql error number: 1146

              Date: Saturday 26th of December 2009 06:27:34 AM
              Database: dbXXXXXXXXX
              MySQL error: Table 'dbXXXXXXXXX.datastore' doesn't exist


              I have X'd out my db number



              Any ideas?
              Last edited by theparentpack; Sat 26th Dec '09, 3:36am.

              Comment


              • #8
                Just a thought here... Could it be possible that a hack is interfering with this particular part of the import?

                Comment


                • #9
                  Ok, I attempted the import again. Still get the Failed to import user message for each user on my list (52 total). When I view the memberlist the members are there, but most of the info is missing in their profile. When I click the Database Cleanup and restart button I get this error message:

                  ImpEx Database errormysql error: Link-ID == false, connect failed

                  mysql error:

                  mysql error number: 0

                  Date: Wednesday 30th of December 2009 07:50:31 AM
                  Database: db123456789
                  MySQL error:


                  Here is my import info:
                  Merge import.
                  Source - vB 3.8.4 PL2
                  Target - vBulletin 3.8.2
                  Module - 004 - Import Users
                  MySQL error Failed


                  Then my site stats are all wrong. 0 members, etc. Any ideas what I am doing wrong? I am going to restore my site, but would really love to get some input on what I might be able to do to make this import a success. Thanks in advance!
                  Last edited by theparentpack; Wed 30th Dec '09, 5:02am.

                  Comment


                  • #10
                    So I guess no one can help me here? Is there any way to get help on this issue?

                    Comment


                    • #11
                      The support area in http://members.vbulletin.com/ is the offical way of getting support, these public forums are not, though people help here if they can.

                      Looks like youre ImpExConfig.php isn't set up correctly with the source and target details.
                      I wrote ImpEx.

                      Blog | Me

                      Comment


                      • #12
                        It has been my experience with vBulletin that we try to get support on the forums first, then if it cannot be solved here we are directed to submit the info for help via the support system. Thanks for the heads up!

                        Comment

                        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                        Working...
                        X