Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yet Another ImpEx problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Yet Another ImpEx problem

    Well, we managed to get the thing working, but now the thing won't import correctly.

    It imports 122 users successfully and 54 failing. I import the forums like normal and everything, but the forums don't seem to be appearing.

    Help me now, before I decide not to use this software.

    Linkie to forums: http://hw-private.sea-of-lost-souls....rums/index.php
    Forums are now being duplicated, but no users, threads, posts or associating users seem to be working, as nothing appears.
    Last edited by Homeworld'sa; Tue 22nd Sep '09, 2:15pm.
    That's it. If you REALLY can't say ANYTHING nice to me at all on this forum, then I am going to go insanely mad at you. I've had enough of the UNTOLD ABUSE you are all giving me and you should really be CONSIDERATE of other people.

  • #2
    The user import issue is because those 54 users do not have the complete data - most likely valid email addresses.

    For the other issues please follow the 'After the Import' instructions here:

    http://www.vbulletin.com/docs/html/impex_cleanup
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Thanks Steve, anyway it didn't really matter much.
      You can close this topic if you want to
      That's it. If you REALLY can't say ANYTHING nice to me at all on this forum, then I am going to go insanely mad at you. I've had enough of the UNTOLD ABUSE you are all giving me and you should really be CONSIDERATE of other people.

      Comment

      Loading...
      Working...
      X