Announcement

Collapse
No announcement yet.

404 Error - Not Found

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    Probably this:

    $impexconfig['source']['server'] = 'mysql38.************.com';

    As I said the MyBB data needs to be on the same server at vB, i.e., 'localhost'. You will need to move that data to the vB server.

    The only consistently reliable method of backing up and restoring a database is with shell access via telnet or ssh. This is because backing up with a PHP script like that in the Admin CP or phpMyAdmin can result in PHP timeout errors and an incomplete backup file.

    Please see the instructions here:

    Backup:
    http://www.vbulletin.com/docs/html/m...nce_ssh_backup

    Restore:
    http://www.vbulletin.com/docs/html/m...ce_ssh_restore

    If you don't have telnet or SSH access, some people have reported success with these scripts:

    MySQLDumper:
    http://www.mysqldumper.de/en/index.php

    MySQLHotxcopy:
    http://www.vbulletin.com/forum/showt...t=mysqlhotcopy

    Leave a comment:

  • rrudeboy
    Senior Member

  • rrudeboy
    replied
    okay.... new day (not really) but still same issue. i will provide more info:

    old database settings screenshot

    new database settings screenshot

    Originally posted by config.php
    // ****** DATABASE TYPE ******
    // This is the type of the database server on which your vBulletin database will be located.
    // Valid options are mysql and mysqli, for slave support add _slave. Try to use mysqli if you are using PHP 5 and MySQL 4.1+
    // for slave options just append _slave to your preferred database type.
    $config['Database']['dbtype'] = 'mysql';

    // ****** DATABASE NAME ******
    // This is the name of the database where your vBulletin will be located.
    // This must be created by your webhost.
    $config['Database']['dbname'] = 'roeiboo_eb';

    // ****** TABLE PREFIX ******
    // Prefix that your vBulletin tables have in the database.
    $config['Database']['tableprefix'] = '';
    Originally posted by ImpExConfig.php
    # TARGET - The target is the vBulletin database (where the data is going to)
    #
    ####

    $impexconfig['target']['server'] = 'localhost';
    impexconfig['target']['user'] = 'roeiboo_rude';
    $impexconfig['target']['password'] = '**********';
    $impexconfig['target']['database'] = 'roeiboo_eb';
    $impexconfig['target']['tableprefix'] = '';

    # If the system that is being imported from uses a database,
    # enter the details for it here and set 'sourceexists' to true.
    # If the source data is NOT stored in a database, set 'sourceexists' to false

    $impexconfig['sourceexists'] = true;

    ####
    #
    # SOURCE - The source is the old forum database (where the data is coming from)
    #
    ####

    # mysql / mssql
    $impexconfig['source']['databasetype'] = 'mysql'; // mysql OR mssql
    $impexconfig['source']['server'] = 'mysql38.************.com';
    $impexconfig['source']['user'] = 'roeiboo_rude';
    $impexconfig['source']['password'] = '**********';
    $impexconfig['source']['database'] = 'roeiboo_berry';
    $impexconfig['source']['tableprefix'] = '';
    anybody see anything wrong ?

    (mod, please change thread title, which i did 3 times but it does not "stick")

    Leave a comment:

  • Baba Wawa
    Senior Member

  • Baba Wawa
    replied
    r-boy,

    How are you doing today?

    Please let us know.

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    The MyBB database needs to be on the same server as vB. Then you need to edit the ImpExConfig.php file correct. If you do that, you cannot get that error. I suggest reading the documentation again.

    Leave a comment:

  • rrudeboy
    Senior Member

  • rrudeboy
    replied
    sorry Steve, but i checked the ImpExConfig.php countless times... and it keeps giving me the same error, i am correct if i am "sending" it to my MyBB database on my host ? would a copy 'n paste help ?

    after ~5 hours i would like to resolve it so i can move on... heck i even give somebody access to my web host space to verify settings.

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    You have the wrong info entered in your ImpExConfig.php file. We have no way of knowing what your correct info is but please refer back to the instructions:

    http://www.vbulletin.com/docs/html/impex

    Also please wait at least 12 hours before bumping your posts.

    From the forum rules:
    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=42918

    Please wait a reasonable amount of time before bumping posts. For style changes and general 'how-to' questions this should be 24 hours. For specific troubleshooting issues, use 12 hours as a guideline.

    Leave a comment:

  • rrudeboy
    Senior Member

  • rrudeboy
    replied
    nobody ?!...... getting a bit desperate here.

    Leave a comment:

  • rrudeboy
    Senior Member

  • rrudeboy
    replied
    ps. trying to import the MyBB database into vBulletin.

    Leave a comment:

  • rrudeboy
    Senior Member

  • rrudeboy
    started a topic 404 Error - Not Found

    404 Error - Not Found

    Import > Import... error: No input file specified.
    any ideas ?
    rrudeboy
    Senior Member
    Last edited by rrudeboy; Fri 22 May '09, 8:57pm.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X