Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need some help configuring file

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Need some help configuring file

    Hey guys and gals

    I need some help configuring my ImpExConfig.php file.

    I know the database names and passwords are correct.

    I am having some problems with the table prefix.

    The table of my current installation is deviantm_phpbb1

    The table of the vbulletin installation is deviantm_forums

    If it matters I am running phpbb 3.0.4


    Exactly how do I enter this information into my config files

  • #2
    Ok I finallly configured the board so it will take my posts etc

    However I am having a problem with the avatars and attachments.

    Could someone give me a sample line to input to make sure I get these files

    Comment


    • #3
      The most likely cause of that problem is that you are not using the correct paths to those files.
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #4
        The correct path to the files as far as I know would be as follows

        deviant-mafia.com/public_html/test/files

        When I input that into the impex it says the source is not found

        Comment


        • #5
          That means the path is wrong. Use the full and complete path to the directory containing your backup. On Unix/Linux systems you can find the complete path name by telnetting or sshing into your server, going to that directory and typing:

          pwd
          Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
          Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

          Steve Machol Photography


          Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


          Comment


          • #6
            Ok
            I will give it a try
            Thank you

            Comment


            • #7
              Ehhh. I am lost. I have no idea how to find that patch.

              Has anyone who has completed the conversiona around?
              Last edited by InternetMafia; Sat 28 Mar '09, 2:58pm.

              Comment


              • #8
                Got the attachments to start downloading.

                However I am getting an error part of the way in. At the top I get the following error followed by gibberish.

                ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL:
                UPDATE attachment
                SET
                filedata = '0&²uŽfϦÙ\0ª\0bÎlK\0\0\0\0\0\0


                At the bottom I get the following error message.

                mysql error: Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes

                mysql error number: 1153

                Date: Saturday 28th 2009f March 2009 10:04:29 PM
                Database: deviantm_forums
                MySQL error:



                Any ideas?

                Comment


                • #9
                  This is a server issue. You or your host will need to increase the 'max_allowed_packet' in my.cnf, then restart MySQL. I recommend at least 32M for this setting. If that doesn't work, try 64M.
                  Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                  Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                  Steve Machol Photography


                  Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                  Comment


                  • #10
                    Hi,

                    I have the same problem from SMF to vb. I increase the max_allowed_packet to 64 Mb, restarted mySQL, restart the import process, and I still have the same problem. It happens on a rar file.

                    Edit : the max_allowed_packet appears twice in the config. It's ok now
                    Last edited by ThomasR; Mon 6 Apr '09, 3:40pm.
                    http://www.polyloop.net

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X