Announcement

Collapse
No announcement yet.

Database check error when trying to use Impex

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Database check error when trying to use Impex

    I've got Fireboard 1.04, and I'm trying to use impex to import, but i get this each time, any ideas?

    Altering tables

    ImpEx will now Alter the tables in the vB database to include import id numbers. This is needed during the import process for maintaining references between the tables during an import. If you have large tables (i.e. lots of posts) this can take some time. They will also be left after the import if you need to link back to the original vB userid.
    moderator - importmoderatorid Completed
    usergroup - importusergroupid Completed
    ranks - importrankid Completed
    poll - importpollid Completed
    forum - importforumid Completed
    forum - importcategoryid Completed
    user - importuserid Completed
    style - importstyleid Completed
    thread - importthreadid Completed
    post - importthreadid Completed
    thread - importforumid Completed
    smilie - importsmilieid Completed
    pmtext - importpmid Completed
    avatar - importavatarid Completed
    customavatar - importcustomavatarid Completed
    customprofilepic - importcustomprofilepicid Completed
    post - importpostid Completed
    attachment - importattachmentid Completed
    pm - importpmid Completed
    usernote - importusernoteid Completed
    phrase - importphraseid Completed
    subscription - importsubscriptionid Completed
    subscriptionlog - importsubscriptionlogid Completed
    There seems to have been a problem with the database.
    ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL:
    INSERT INTO vb_usergroup
    (
    importusergroupid, title, description,
    usertitle, passwordexpires, passwordhistory,
    pmquota, pmsendmax,
    opentag, closetag, canoverride,
    ispublicgroup, forumpermissions, pmpermissions,
    calendarpermissions, wolpermissions, adminpermissions,
    genericpermissions, genericoptions, attachlimit,
    avatarmaxwidth, avatarmaxheight, avatarmaxsize,
    profilepicmaxwidth, profilepicmaxheight, profilepicmaxsize,
    signaturepermissions, sigpicmaxwidth, sigpicmaxheight,
    sigpicmaxsize, sigmaximages, sigmaxsizebbcode, sigmaxchars,
    sigmaxrawchars, sigmaxlines
    )
    VALUES
    (
    '69',
    'Active Imported Users',
    'Usergroup description',
    '',
    0,
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    '',
    ''
    )

    mysql error: Incorrect integer value: '' for column 'passwordhistory' at row 1
    mysql error number: 1366
    Date: Wednesday 28th 2009f January 2009 06:15:47 PM
    Database: gt_wp
    MySQL error:

  • #2
    ImpExConfig.php :

    PHP Code:
    define('forcesqlmode'true); 
    I wrote ImpEx.

    Blog | Me

    Comment


    • #3
      wow, that's awesome, sorry about that. on to the associating users problem now. :|

      Comment


      • #4
        Originally posted by MerlinGLX View Post
        wow, that's awesome, sorry about that. on to the associating users problem now. :|
        If it is a fresh import you don't have to do that, if you are merging the user module will automatically do that on email address (the only sure unique field there is).
        I wrote ImpEx.

        Blog | Me

        Comment


        • #5
          Gotcha, i've imported everything, but the forms\threads\post dont' show up, but it didn't have any errors. any ideas?

          Comment


          • #6
            Update the counters and save the forum display I'd guess.

            http://www.vbulletin.com/docs/html/impex_cleanup
            I wrote ImpEx.

            Blog | Me

            Comment


            • #7
              Once again, that you very much. Looks like my test site just got upgraded to beta stages.

              Comment


              • #8
                Originally posted by MerlinGLX View Post
                Once again, that you very much. Looks like my test site just got upgraded to beta stages.
                Your welcome
                I wrote ImpEx.

                Blog | Me

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X