Announcement

Collapse
No announcement yet.

images problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • images problem

    Hello,
    After import from phpBB 2.0.22 to vB 3.7.1 PL2 I have a problem with images in posts. When I write new thread I want to add image. example thread:
    Code:
    test post, test post
    [ img]http://example.com/image.jpg[/img]
    ^ no space near '[ img]'
    I click "New Thread" and when thread is written I see:
    Code:
    test post, test post
    [img]http/example.com/image.jpg[/img]
    So:colon and one slash are lost.

    What can I do now?

  • #2
    Originally posted by extasa View Post
    Hello,
    After import from phpBB 2.0.22 to vB 3.7.1 PL2 I have a problem with images in posts. When I write new thread I want to add image. example thread:
    So is this with the imported threads, or the new ones you make ?
    I wrote ImpEx.

    Blog | Me

    Comment


    • #3
      Check your smilies. I believe there is a smilie in phpbb which uses :/ as the replacement. This smilie will need to be edited to use a different replacement or it causes problems with all URLs in posts and signatures by putting the smilie in the middle of the URL
      Kerry-Anne :)

      Twitter Blog

      www.peterska2.com www.worldnewszone.com www.popularusenetgroups.com www.superclickers.co.uk www.forumsforchrist.com www.browsergameplanet.com

      Comment


      • #4
        Check your smilies. I believe there is a smilie in phpbb which uses :/ as the replacement. This smilie will need to be edited to use a different replacement or it causes problems with all URLs in posts and signatures by putting the smilie in the middle of the URL
        Thanks, that was it!

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X