Announcement

Collapse
No announcement yet.

phpBB to vBulletin: Revisted

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SurfCityvBer
    replied
    Just to maybe offer some assistance...

    I had this exact type of error before I realized that my phpBB SQL data backup from another server had not imported properly into mySQL -- ImpEx was effectively working with an empty database.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Here's a clue:

    If you have all red tables, i.e. none correct this could possible be your table prefix :

    phpbb_
    Failed Check database permissions and connection, or table prefix

    Leave a comment:


  • MrMoolz
    started a topic phpBB to vBulletin: Revisted

    phpBB to vBulletin: Revisted

    Ok all.

    I have installed impex with no problems. I am importing phpbb 2.0.22
    Impex works as it should.

    My problem lies in the first step.

    Code:
    [B]Altering tables[/B]
     
    ImpEx will now Alter the tables in the vB database to include import id numbers.This is needed during the import process for maintaining refrences between the tables during an import.If you have large tables (i.e. lots of posts) this can take some time.They will also be left after the import if you need to link back to the origional vB userid. 
    [B]moderator[/B] - importmoderatorid [I]Completed[/I] 
    [B]usergroup[/B] - importusergroupid [I]Completed[/I] 
    [B]ranks[/B] - importrankid [I]Completed[/I] 
    [B]poll[/B] - importpollid [I]Completed[/I] 
    [B]forum[/B] - importforumid [I]Completed[/I] 
    [B]forum[/B] - importcategoryid [I]Completed[/I] 
    [B]user[/B] - importuserid [I]Completed[/I] 
    [B]style[/B] - importstyleid [I]Completed[/I] 
    [B]thread[/B] - importthreadid [I]Completed[/I] 
    [B]post[/B] - importthreadid [I]Completed[/I] 
    [B]thread[/B] - importforumid [I]Completed[/I] 
    [B]smilie[/B] - importsmilieid [I]Completed[/I] 
    [B]pmtext[/B] - importpmid [I]Completed[/I] 
    [B]avatar[/B] - importavatarid [I]Completed[/I] 
    [B]customavatar[/B] - importcustomavatarid [I]Completed[/I] 
    [B]customprofilepic[/B] - importcustomprofilepicid [I]Completed[/I] 
    [B]post[/B] - importpostid [I]Completed[/I] 
    [B]attachment[/B] - importattachmentid [I]Completed[/I] 
    [B]pm[/B] - importpmid [I]Completed[/I] 
    [B]usernote[/B] - importusernoteid [I]Completed[/I] 
    [B]phrase[/B] - importphraseid [I]Completed[/I] 
    [B]subscription[/B] - importsubscriptionid [I]Completed[/I] 
    [B]subscriptionlog[/B] - importsubscriptionlogid [I]Completed[/I]
     
    [B]Valid found tables :[/B]
     
     
    [B]Possibly custom tables or incorrect prefix :[/B]
     
    [COLOR=red]attachments [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]attachments_desc [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]auth_access [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]banlist [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]categories [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]config [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]confirm [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]disallow [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]forum_prune [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]forums [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]groups [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]posts [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]posts_text [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]privmsgs [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]privmsgs_text [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]ranks [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]search_results [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]search_wordlist [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]search_wordmatch [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]sessions [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]smilies [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]themes [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]themes_name [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]topics [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]topics_watch [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]user_group [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]users [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]vote_desc [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]vote_results [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]vote_voters [B]NOT[/B] found. [/COLOR]
    [COLOR=red]words [B]NOT[/B] found.[/COLOR] 
     
    [B]If you have all red tables, i.e. none correct this could possible be your table prefix :[/B] 
     
     
    phpbb_
    Failed Check database permissions and connection, or table prefix to ensure its correct
    Can anyone surmise what my problem may be?

    Thanks in Advance.

    MrMoolz
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X