Announcement

Collapse
No announcement yet.

Confused (Again)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Confused (Again)

    Almost two years ago I used Impex to convert from UBB.Classic to vBulletin.

    After successfully doing that, I removed Impex (I believe).

    Now, I am wanting to use it again, so I downloaded it and uploaded to my server.... now it seems to be looking for a UBB again.

    Any idea what I am doing wrong?

    I am getting this:


    Warning: main(/home/public_html/forum/impex/systems/ubb_classic/000.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /impex/index.php on line 367

    Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/public_html/forum/impex/systems/ubb_classic/000.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home//public_html/forum/impex/index.php on line 367

  • #2
    It looks like you never finalized the previous import. Try using impex/help.php to reset the import session.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Ok, that problem solved.

      Thank you.

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X