Announcement

Collapse
No announcement yet.

Help with yabb 2 import

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Help with yabb 2 import

    I started with a fresh install of Vbulletin. first attempt did not go well. after reading some support docs i tried a new fresh install (deleted the default Forum); worked much better but still missing some forums threads and PMs
    any help

    001 Check and update database 1 0 1 sec(s)
    002 Import user 180 0 1 sec(s)
    003 Import forum 13 9 2 sec(s)
    004 Import thread 1448 780 27 sec(s)
    005 Import post 14723 0 36 sec(s)
    006 Import Private messages 1 964 1 sec(s)
    Totals: 16366 1753 1.13 min(s)

  • #2
    Are the forums sub forums or top level ones ?

    If they are sub I suggest moving them before the import.
    I wrote ImpEx.

    Blog | Me

    Comment


    • #3
      Not sure if that is the problem. Yabb 2 has categories then boards (forums)
      I have 6 categories. Some imported ok some didn’t. Here is my layout:
      Category 1 has 5 boards, after import only the cat. shows (special YABB members only)
      Category 2 has 1 board, after import all is OK (special YABB members only)
      Category 3 has 1 board, after import only the cat. Shows
      Category 4 has 7 boards, after import only 6 boards’ shows (one with different name but not a big deal)
      Category 5 has 1 board, after import only the cat. Shows
      Category 6 has 1 board, after import only the cat. Shows

      MY Yabb board usierID: vbulletin password: temp1 (view only account)
      MY Vbulletin

      Thank you
      Last edited by arkansascrawlers; Tue 21 Aug '07, 2:06pm.

      Comment


      • #4
        What are the errors shown during the import forum stage ?
        I wrote ImpEx.

        Blog | Me

        Comment


        • #5
          can't tell it goes too fast.

          Comment


          • #6
            Edit your ImpExConfig and set this :

            Code:
            define('step_through', true);
            I wrote ImpEx.

            Blog | Me

            Comment


            • #7
              on the import forum button I get
              FAILED::FORUM NOT IMPORTED
              Last edited by arkansascrawlers; Wed 22 Aug '07, 2:31pm.

              Comment


              • #8
                Hello, i have such problem.
                i can`t convert my old yabb2.1 forum to vBulletin 3.6.8

                step 1 i write
                Full Path to YaBB forum folder (The one with Members, Variables etc) /home/admin/domains/forum.mysite.ru/public_html/cgi-bin/yabb2
                Full Path to YaBB uploads folder. /home/admin/domains/forum.mysite.ru/public_html

                in step 3,4,5,6 of the impex i have a errors.

                I have a message error
                Importing 8 Categorys

                44.44% Forum -> foradmin
                44.44% Forum -> klg
                44.44% Forum -> kurilka
                44.44% Forum -> prepod
                44.44% Forum -> sex
                44.44% Forum -> student_talk
                44.44% Forum -> zaved
                Invalid, skipping. Failed on : title

                Importing Forums

                44.44% Forum -> 6_1
                Failed :: Forum not imported
                44.44% Forum -> klg_photo
                44.44% Forum -> klg_shop
                44.44% Forum -> klg_uch
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                Failed :: Forum not imported
                44.44% Forum -> diplom_uslug
                44.44% Forum -> diplom
                44.44% Forum -> student_talk
                Invalid, skipping. Failed on : parentid
                Last edited by $tydent; Mon 8 Oct '07, 3:14pm.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Jerry View Post
                  Edit your ImpExConfig and set this :

                  Code:
                  define('step_through', true);
                  This is a critical step in a Yabb move. I spent hours trying and re-trying to import 11k posts, and it failed over and over, Members came over fine but once I did the edit in the ImpExConfig.php file it worked smooth as silk.

                  This was a move was done from YaBB 2.3.1 and since nothing changed in the way of posts, members (the import stuff) it works perfect with the Impex system!

                  Thanks to vBullietin for developing this program!

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X