Announcement

Collapse
No announcement yet.

My error message

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • My error message

    Took me forever to get everything done right in the config file and finally got the impex program to run but when i start by clicking the first one i get the error message

    Altering tables
    ImpEx will now Alter the tables in the vB database to include import id numbers.This is needed during the import process for maintaining refrences between the tables during an import.If you have large tables (i.e. lots of posts) this can take some time.They will also be left after the import if you need to link back to the origional vB userid.
    moderator - importmoderatorid Completed
    usergroup - importusergroupid Completed
    ranks - importrankid Completed
    poll - importpollid Completed
    forum - importforumid Completed
    forum - importcategoryid Completed
    user - importuserid Completed
    style - importstyleid Completed
    thread - importthreadid Completed
    post - importthreadid Completed
    thread - importforumid Completed
    smilie - importsmilieid Completed
    pmtext - importpmid Completed
    avatar - importavatarid Completed
    customavatar - importcustomavatarid Completed
    customprofilepic - importcustomprofilepicid Completed
    post - importpostid Completed
    attachment - importattachmentid Completed
    pm - importpmid Completed
    usernote - importusernoteid Completed
    phrase - importphraseid Completed
    subscription - importsubscriptionid Completed
    subscriptionlog - importsubscriptionlogid Completed

    Valid found tables :


    Possibly custom tables or incorrect prefix :

    attachments NOT found.
    attachments_desc NOT found.
    auth_access NOT found.
    banlist NOT found.
    categories NOT found.
    config NOT found.
    confirm NOT found.
    disallow NOT found.
    forum_prune NOT found.
    forums NOT found.
    groups NOT found.
    posts NOT found.
    posts_text NOT found.
    privmsgs NOT found.
    privmsgs_text NOT found.
    ranks NOT found.
    search_results NOT found.
    search_wordlist NOT found.
    search_wordmatch NOT found.
    sessions NOT found.
    smilies NOT found.
    themes NOT found.
    themes_name NOT found.
    topics NOT found.
    topics_watch NOT found.
    user_group NOT found.
    users NOT found.
    vote_desc NOT found.
    vote_results NOT found.
    vote_voters NOT found.
    words NOT found.

    If you have all red tables, i.e. none correct this could possible be your table prefix :


    phpbb_ Failed Check database permissions and connection, or table prefix to ensure its correct


    any idea what i done wrong?

    Thanks
    lance

  • #2
    You need to set the source table prefix in ImpExConfig.php to: phpbb_
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by doemasters View Post
      ....
      ....
      ....
      If you have all red tables, i.e. none correct this could possible be your table prefix :


      phpbb_


      Failed Check database permissions and connection, or table prefix to ensure its correct
      As Steve said, the prefix.
      I wrote ImpEx.

      Blog | Me

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X