Announcement

Collapse
No announcement yet.

a bunch of problems

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Floris
    replied
    Sorry, your account has been flagged 'No support" we can no longer provide you with support for vBulletin.

    Leave a comment:


  • newhen
    replied
    any1
    ?

    Leave a comment:


  • newhen
    replied
    STill need help

    Leave a comment:


  • newhen
    replied
    support staff wont help me

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    Originally posted by newhen View Post
    vbulletin wont provide support for the type of forum i have.
    Do you mean the support staff or ImpEx, or has this been dealt with ?

    Leave a comment:


  • newhen
    replied
    vbulletin wont provide support for the type of forum i have.

    Leave a comment:


  • peterska2
    replied
    Please submit a support ticket then we can look into this further.

    Leave a comment:


  • newhen
    replied
    The prefix is set right can any devs, wanna help me out for a custom job to do this. ?

    Leave a comment:


  • peterska2
    replied
    This usually means that either the table prefix set in impexconfig.php is incorrect.

    Leave a comment:


  • newhen
    replied
    can anybody help?

    Leave a comment:


  • newhen
    replied
    Thanks jerry but now i get this error when i click that
    ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL: DELETE FROM datastore WHERE title='ImpExSession';

    mysql error: Table 'anthraxw_second.datastore' doesn't exist

    mysql error number: 1146

    Date: Friday 27th 2007f July 2007 08:18:09 PM
    Database: anthraxw_second
    MySQL error: Table 'anthraxw_second.datastore' doesn't exist

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    Yes :

    http://www.vbulletin.com/docs/html/impex_multi_import

    Leave a comment:


  • newhen
    replied
    thank you very much , I have one last question can u use impex to merge databases?

    Leave a comment:


  • Jerry
    replied
    AdminCP > Forums & Moderators > Forum Manager > Edit > Default Sort Field > Last Post Time

    Leave a comment:


  • newhen
    replied
    I redid everything, is it possible to make the default viewing time period snce the begining becuase the database is over a year old

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X