Announcement

Collapse
No announcement yet.

impex issue - how do i fix it

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • impex issue - how do i fix it

    im trying to import users into my other DB and i get this error.


    PHP Code:
               ImpEx Database errormysql errorInvalid SQLSELECT FROM smora_user ORDER BY userid LIMIT 0,2000 

    mysql error
    Table 'low812_users.smora_user' doesn't exist 

    mysql error number: 1146 

    Date: Thursday 24th of May 2007 04:44:22 AM 
    Database: low812_users 
    MySQL error: Table '
    low812_users.smora_user' doesn't exist 

  • #2
    Make sure you are using the correct table prefix.

    Either you are using the wrong prefix, or the table simply is missing.
    Want to take your board beyond the standard vBulletin features?
    Visit the official Member to Member support site for vBulletin Modifications: www.vbulletin.org

    Comment


    • #3
      ive changed the prefix and still nothing.

      smora_users is the database im pulling the userbase from.

      and low812_forum is the forum its going to. is it because i just downloaded the user table from the old forum and nothing more?

      also i downloaded smora_user and uploaded it to the server im moving it to. i reloaded just the user and usergroup tables into a DB and im trying to impex that into my live forum. can you tell me what im doing wrong?
      Last edited by lowandloudinc; Thu 24 May '07, 9:55am.

      Comment


      • #4
        ok i seem to have imported the users but on the forum home it shows 0 members. can you tell me why and how can i fix that?

        Comment


        • #5
          Did you do the following, as stated in the manual;

          Update the counters

          admin control panel > maintenance > update counters > rebuild threads / rebuild forums / rebuild usernames

          Comment


          • #6
            Originally posted by WielerArchieven View Post
            Did you do the following, as stated in the manual;

            Update the counters

            admin control panel > maintenance > update counters > rebuild threads / rebuild forums / rebuild usernames
            yea thanks , i tried that after i posted and worked.

            Comment


            • #7
              These are the advised steps for after an import :

              http://www.vbulletin.com/docs/html/impex_cleanup

              In the above case it would of been setting up the usergroup.
              I wrote ImpEx.

              Blog | Me

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X