Announcement

Collapse
No announcement yet.

Impex Errors on Attachments

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Impex Errors on Attachments

    I have done this twice after having downloaded the latest version (dated 3/20) of ImpEx. I created the forum from scratch, twice, and attempted to import from phpbb 2.0.21. Starting from the top of the modules, I have no problems until I get to 'import attachments'. I get the following error:

    phpbb_attachments_desc.user_id_1


    The previous version did not give me this error.
    Onwards,


    Matt

  • #2
    *bump*


    What's the rule on bumping? 12 hours?


    I'm glad I saved the previous version of ImpEx, to be sure.
    Onwards,


    Matt

    Comment


    • #3
      Fill out a support ticket at:

      http://members.vbulletin.com/members...ontactform.php

      Please include a complete description of the problem and be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP in the 'Sensitive Data' field.
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #4
        Originally posted by MattGreer View Post
        phpbb_attachments_desc.user_id_1
        .
        That is the only text displayed at all ?
        I wrote ImpEx.

        Blog | Me

        Comment


        • #5
          I am having this same problem importing PHPBB 2.0.21 to VB 3.6.5 using ImpEx build 1.79:
          ImpEx cannot continue and has halted due to missing needed fields in the source database :

          phpbb_attachments_desc.user_id_1

          Repair the source database and restart the import.

          Also, private message import also fail and everything else appears to be import in just fine:
          Failed :: Private message not imported
          I hope the resolution will be posted here. Thanks.

          Comment


          • #6
            Checking the right required field on the wrong table.

            Fixed now.

            Download impex and upload and over write :

            impex/systems/phpBB2/000.php

            and it will be fine now.
            I wrote ImpEx.

            Blog | Me

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X